Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
QR Code SOFT AQUA
Heterogeeniset muovimatot | Akustiset lattiat

Tapiflex Excellence 80 - QR Code SOFT AQUA

Kulutusta kestävä akustoiva muovilattia. Tapiflex Excellence vaimentaa tehokkaasti askelääntä (19 dB), sekä kestää kovaa kulutusta, ja on siksi erinomainen lattia kouluun, päiväkotiin tai vanhainkotiin. Lattialla on myös mukava kävellä.Mallistossa on 107 vaihtoehtoa  sekä 2 metrin levyisenä rullatavarana, että 50x50cm laattoina. Kompakti versio saatavilla Acczent Excellence –mallistossa.

UUTUUS: Serene Oak! – 5 uutta puuvaihtoehtoa, jotka sopivat erityisesti dementiaa sairastaville henkilöille. Rauhalliset ppuukuosit ilman oksankohtia ja epäsäännöllisillä liitoskohdilla. Saatavilla viidessä keskitummassa sävyssä, joissa valonheijastusarvo on 10-16. Kaikissa vaihtoehdoissa liukastumisen esto on R10.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Erittäin kova
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 42 Normaali
Kokonaispaksuus: 3,25 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,80 mm
Rulla (1 tuotenumero)

Hiilijalanjälki (Cradle to Gate)

 9.30 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Tapiflex Excellence 80 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Tapiflex Excellence 80