Toimistot

Lattiat toimistoihin

Kestävä lattia terveelliseen työympäristöön

Työpaikan suunnittelusta on tullut yhä monimutkaisempaa. Nykyinen maailmantilanne asettaa uusia vaatimuksia toimistoympäristöille ja organisaatioille. Tarkettin lattia- ja sisustusmateriaalit ovat eturintamassa ihmisten terveyttä edistävien kestävien sisäympäristöjen kehittämisessä. Täällä voit tutustua meitä innostaviin ideoihin ja tutkimukseen, Tarkettin toimistoihin suunnittelemiin lattiavalikoimiin ja toimistosuunnittelun ajankohtaisiin asioihin.

Kestävä kehitys ja terveellisyys rakentamisessa

Kestävä kehitys on laajentunut käsitteeksi, jonka tulisi sisältää myös ihmisten terveys. Täältä voit lukea lisää terveellisistä toimistoista ja Tarkettin työstä vihreän siirtymän hyväksi. Työssämme huomioidaan ilmaston ja pandemian kaksinkertainen haaste.

Hyvän työympäristön luominen

2020-luvun toimistosuunnittelu on monimutkaista. Design on yhdistettävä strategiaan, jotta työpaikasta tulisi toimiva. Tänne on koottu artikkeleita toimistojen kehityksestä ja tulevaisuudesta.

Toimiston lattian valinta

Kuinka luoda tiloja, joissa ihmiset haluavat oleskella? Lue lisää siitä, kuinka Tarkettin laaja valikoima tarjoaa mahdollisuuden luoda joustavia toimistoja, joissa ihmiset voivat tavata ja menestyä turvallisessa ympäristössä.

Lue lisää - lattiat toimistoihin

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Uuden Segno-mallistomme myötä nostamme tammiparketin seuraavalle tasolle. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä uuden designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa.

iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla

Kuten iQ Surface -malliston muutkin tuotteet, on hitsauslangat suunniteltu sointumaan kuosien ja väriperheiden sävyihin.

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks - nyt entistä ympäristöystävällisempi

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme.

Suositellut lattiat toimistoihin

Tekstiililattiat

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä. DESSOn tekstiililaattoja voidaan yhdistellä muiden Tarkettin tuotteiden kanssa kauniiden ja inspiroivien tilojen luomiseksi.

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet.

Linoleumilattiat

Klassiset linoleumilattiat valmistetaan uusiutuvista materiaaleista kuten pellavaöljystä sekä korkki- ja puujauhosta. Lisäksi niihin käytetään hartsia, luonnollisia väripigmenttejä ja juuttikangasta.

Referenssit toimistoissa

Koolmat showroom - Referenssit - Helsinki
Koolmat showroom - Helsinki

Koolmatin showroom on eloisalla Punavuoren alueella Helsingissä. Ennen upeaksi showroomiksi muuntamista tiloissa toimi postikonttori

Egersund Forum | Referenssit - Desso Airmaster
Egersund Forum

Egersund Forum on toimistorakennus, jossa on nykyaikaisia, valoisia ja käytännöllisiä toimitiloja kaikenkokoisille yrityksille.

Dalarna Science Park - Referenssit - Tarkett
Dalarna Science Park

Dalarna Science Park edistää innovaatiota ja liiketoiminnan kehittämistä Taalainmaalla luomalla esimerkiksi kokous- ja työtiloja.

 Klassinen ruutuparketti pääsee oikeuksiinsa upean valon ansiosta Avenyn-kadun varrella.
Bokion uusi toimisto Avenynilla Göteborgissa | Sturefors-naapurusto

Klassinen ruutuparketti pääsee oikeuksiinsa upean valon ansiosta Avenyn-kadun varrella.

Dura Vermeer Hengelo - Referenssit
Dura Vermeer

Boerhof Projectinrichters remontoi Dura Vermeerin toimeksiannosta Hengelossa sijaitsevan toimistorakennuksen, johon asennettiin myös uusi lattia.

Summit House, Lontoo | Referenssit Tarkett
Summit House

Ruotsalainen muotoilustudio Note sai coworking-tiloja tarjoavalta The Office Groupilta tehtävän remontoida Lontoon keskustassa Holbornin alueella sijaitsevan Summit Housen.

Just Eat Takeway, Amsterdam Netherlands
Just Eat Takeaway

Näe, kuinka Just Eat Takeaway, joka tunnetaan paremmin nimellä Thuisbezorgd Alankomaissa, loi miellyttävän työympäristön huolellisesti suunnitellulla designilla.

Morland 4, Oirschot, Netherlands
Morland 4

Värikkäillä DESSO X RENS –tekstiililaatoilla suunniteltu Morland 4:n moderni toimisto tarjoaa jaettuja työtiloja, jotka kannustavat luovuuteen ja innovaatioon.

NiiD offices, Namur Belgium
NiiD Offices

Näe, kuinka NiiD Architecture Studion uuteen toimistotilaan asennettu Tarkett DESSO Desert -mallisto luo lämpimän ja harmonisen tunnelman.