Lattiat toimistoihin

Lattiat toimistoihin

Moderneja lattioita, joilla voidaan luoda inspiroivia ja viihtyisiä toimistoja.

Haluatko toimiston ilmentävän ammattimaisuutta, luovuutta, käytännöllisyyttä tai asiakaslähtöisyyttä? Sisustusvalinnat viestittävät yrityksestä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Tarkettin valikoimasta saat laadukkaat lattiaratkaisut kaikkialle toimistoon, vastaanotosta aina toimistohuoneisiin ja WC-tiloihin. Hyvä akustiikka on erittäin tärkeää toimiston viihtyisyyden kannalta. Erilaisilla materiaaleilla, kuoseilla ja väreillä voidaan luoda haluttu tunnelma, jakaa tilat toimintojen mukaan ja saada aikaan esteettinen ja ergonominen kokonaisuus.

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Uuden Segno-mallistomme myötä nostamme tammiparketin seuraavalle tasolle. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä uuden designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa.

iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla

Kuten iQ Surface -malliston muutkin tuotteet, on hitsauslangat suunniteltu sointumaan kuosien ja väriperheiden sävyihin.

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks - nyt entistä ympäristöystävällisempi

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme.

Suositellut lattiat toimistoihin

Tekstiililattiat

Tekstiililaattamme on saatavilla monilla eri valmistustavoilla niin innovatiivisissa kuoseissa ja rakenteissa kuin rauhallisissa ja harmonisissa sävyissä. DESSOn tekstiililaattoja voidaan yhdistellä muiden Tarkettin tuotteiden kanssa kauniiden ja inspiroivien tilojen luomiseksi.

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet.

Linoleumilattiat

Klassiset linoleumilattiat valmistetaan uusiutuvista materiaaleista kuten pellavaöljystä sekä korkki- ja puujauhosta. Lisäksi niihin käytetään hartsia, luonnollisia väripigmenttejä ja juuttikangasta.