Irtoasennus säästää aikaa ja rahaa!

Irtoasennus säästää aikaa ja rahaa!

Irtoasennus säästää rahaa ja ympäristöä!

"Lattianvaihto on puolet nopeampaa."

"Asentajien työolosuhteet ovat turvallisemmat."

Hankintahinta on vain pieni osa lattian käytön kokonaiskustannuksista. Tarkett-ratkaisut tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaistaloudellisuuden.

Tee päätös talouden ja ympäristön ehdoilla: valitse irtoasennus

Aina ei ole välttämätöntä liimata päällystettä alustaan. Yli 20 vuoden ajan Tarkett on tarjonnut ympäristömyönteisiä ja taloudellisia irtoasennusratkaisuja.

Ympäristöhyödyt

Tarkettin kierrätysjärjestelmän avulla voidaan asennusvaiheessa asennushukka kierrättää uudeksi tuotteeksi. Lisäksi irtoasennettu Tarkett-lattia voidaan lattian käyttöiän jälkeen kierrättää Tarkettin kierrätysjärjestelmän avulla.

Liimaton asennus - parempi työympäristö asentajille

Liimaan liittyvät kustannukset poistuvat. Raskaat, polvia rasittavat työvaiheet samoin kuin raskaat nostot vähenevät. Korjattaessa lattia on helpompi vaihtaa kuin alustaan liimattu lattia ja vanha lattiamateriaali voidaan kierrättää. Irtoasennuksen avulla vähennetään lattian kokonaiskustannuksia. Irtoasennus peittää aluslattian pienet epätasaisuudet. Irtoasennus helpottaa aluslattiaan liittyvää työtä myös jatkossa, sillä seuraavien korjauksien yhteydessä aluslattian korjaustyöt jäävät pois.

Parempi sisäilma

Irtoasennettu tuulettuva ratkaisu, jossa on maton ja aluslattian välinen luonnollinen ilmanvaihto, vähentää mahdollisia kosteusongelmia.

Vähäiset siivouskustannukset

Useissa Tarkett-lattioissa on PUR-vahvistettu pinta, joka helpottaa siivousta ja vähentää kustannuksia, koska esim. vahoja ja vahausta ei tarvita.

Yksinkertaisempi, nopeampi ja kannattavampi kokonaisratkaisu

Lattian vaihtotilanteessa koko rakenne eli alusmatto+matto nostetaan pois, eikä rakenteen pohjasta löydy liimajäänteitä eikä myöskään aluslattia ole kulunut tai tuhoutunut, joten uusi lattia voidaan asentaa heti. Vanha päällysteratkaisu lähetetään kierrätykseen kokonaisuudessaan.

Laaja valikoima irtoasennettavia tuotteita

Laajassa valikoimassamme on monia irtoasennettavia tuotteita, joiden mallistoista löytyy värejä ja kuoseja joka makuun ja tarpeeseen. Esim. Acczent Loose Lay, Nordic Stabil ja iD Inspiration Click ovat erityisesti kehitetty julkisten tilojen irtoasennuksiin. Voidaan asentaa suoraan betonin päälle, jonka RH on max 95 %.

Edistyksellinen irtoasennusratkaisu

Irtoasennettava Tarkolay-alusmatto on kehitetty ongelman ratkaisijaksi, kun kosteuspitoisuus alustassa on korkea. Tarkolay irtoasennetaan aluslattian päälle ja tämän jälkeen Tarkolayhin liimataan Tarkett-muovimatto. Mittapysyvyytensä ansiosta Tarkolayn kanssa voidaan käyttää sekä heterogeenisia Tarkett-lattioita. Lopputuloksena syntyy elämätön rakenne, jonka alla toimii lattianpäällysteen ja aluslattian välinen luonnollinen ilmanvaihto.

Ratkaisu kosteusongelmaan!

Kostealle alustalle liimattu lattia korostaa helposti ns. sairas talo -ongelmaa. Kostean betonilattian PH-arvo on korkea, mikä puolestaan vaikuttaa lattiamateriaaliin. Tuloksena saattaa olla korkea määrä pahanhajuisia huonetilaan haihtuvia päästöjä.

Tarkolay ratkaisee tämän ongelman. Tarkolay on kosteudenkestävä ja sen rakenne mahdollistaa aluslattian ja lattianpäällysteen välin tuulettumisen. Voidaan asentaa betonilattialle, jonka suhteellinen kosteus on enintään 90%!

Helppoja remontteja!

Lattian vaihtotilanteessa koko rakenne eli alusmatto + matto nostetaan pois, eikä rakenteen pohjasta löydy liimajäänteitä eikä myöskään aluslattia ole kulunut tai tuhoutunut, joten uusi lattia voidaan asentaa heti. Vanha päällysteratkaisu lähetetään kierrätykseen kokonaisuudessaan.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kuva Tarkettin laminaateista
Ohjeita ja tukea

Löydät Tarkettin valikoimista lattian lähes kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin. Meillä on myös kattava tuotetuki: asiantunteva myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstö. Heiltä saat neuvoja ja vinkkejä...