iD Mixonomi

iD Mixonomi

The Art of Mixing

iD Mixonomi on uusi modulaarinen vinyylilaatta-mallisto, jonka avulla voit suunnitella mielikuvituksellisia ja luovia lattioita myymälöihin, ravintoloihin ja liiketiloihin. Mallistossa on yhteensä 11 eri muotoista laattaa ja 34 upeaa väriä, joilla leikkiä. iD Mixonomi rikkoo designin rajoja, ja antaa arkkitehdeille ja suunnitteljoille mahdollisuuden ilmentää luovuuttaan lattian avulla. iD Mixonomi sai huhtikuussa 2017 arvostetun Red Dot Award -palkinnon kategoriassa Product Design.

33 värin mallistossa on viisi väripalettia

 Mallistossa on yhteensä 11 eri muotoista laattaa ja 34 upeaa väriä, joilla leikkiä.

Spicy Warms

Mausteinen, intensiivinen ja eksoottinen Spicy Warms -väripaletti sisältää ekslusiivisia auringon sävyjä: keltaista, oranssia ja ruskeaa. Luonnon ja mausteiden inspiroimia värejä - okra, kurkuma, sahrami, nahka, suklaa ja terrakotta. Houkuttelevat värit ovat sekä trendikkäitä että luonnollisia, ja omiaan hienostuneisiin tiloihin kuten vaatemyymälät, kauneushoitolat, ravintolat ja kahvilat. Lämmin ja intensiivinen värimaailma on saanut innoituksensa Intian kuuluisimmasta monumentista: Taj Mahal, joka rakennettiin Mughalin keisarin vaimon Mumtaz Mahal'in muistoksi. Monumentti ilmentää Intian lämpimiä ja eläviä värisävyjä.

Cosy Neutrals

Cosy neutral värit saavat inspiraationsa luonnon materiaaleista kuten puu, mineraalit ja savi. Värit ovat luonnollisia ja rauhoittavia, kuten luonnonvalkoinen, beige ja harmaa. Selkeillä mutta lämpimillä väreillä voi luoda miellyttäviä, mukavia ja kodikkaita sisustuksia. Cosy neutrals -sävyt sopivat hyvin moderniin bistroon, spa-hotelliin, ravintolaan tai vaatemyymälään. Inspriraation lähteenä on käytetty Lontoon Big Ben'iä, joka tunnetaan myös nimellä Elizabeth Tower. Tämän väripaletin eleganssi ja hienostuneisuus sopii täydellisesti yhteen Lontoon ikonisen kellotornin kanssa.

Bold Primaries

Bold Primaries on iD Mixonomi -malliston dynaaminen, elävä ja katseen vangitseva väriperhe, joka on saanu innoituksensa urheilusta. Sävyissä on kirkasta vihreää, sinistä ja punaista - stimuloivia, rohkeita ja optimistisia värejä, joilla voi luoda leikkisiä ja uskaliaita tiloja. Värit sopivat hyvin esimerkiksi pop-up -myymälöihin, urheilukauppoihin, "co-working" -tiloihin, hotellien loungeihin tai trendikkäisiin kahviloihin. Värit ovat saanut innoituksensa Moskovan Punaisella torilla sijaisevasta Pyhän Vasilin katedraalista.

Tender Pastels

Tender Pastels ovat pehmeitä vihreän, sinisen, pinkin ja keltaisen sävyjä, joiden inspiraatio tulee leivonnaisista, sorbeteista ja karkeista. Näillä "makeilla" väreillä voi luoda herkullisen, viehättävän ja iloisen ilmeen tilaan. Sävyt ovat omiaan retrohenkiseen kodin sisustukseen tai tiettyihin julkisiin tiloihin kuten kahvila, jäätelobaari, alusvaateliike tai kosmetiikkamyymälä. New York’in Vapaudenpatsas on innoittanut tämän väripaletin suunnittelussa. Pehmeät värit tuovat mieleen tyynen meren aamunkoitossa.

Deep Darks

Deep Darks -väripaletti on saanut inspiraationsa jaloista materiaaleista kuten sametti, jalokivet ja tummat puut, ja tyyliä voi kuvailla sanoilla luksus, chic ja maskuliinen. Sävyissä on tummia ja intensiivistä vihreää, sinistä, punaista ja khakia. Hieman muodollista mutta ei kovia sävyjä. Sopivat täydellisesti elegantteihin sisustuksiin kuten boutique-hotellit ja baarit, teatterit ja kauneussalogit. Deep Darks -sävyjen innoittaja on ollut Hagia Sophia, yksi Istanbulin kuuluisimmista monumenteista. Hagia Sophia ilmentää itämaisen perinnön ja kulttuurin rikkautta värien muodossa.

Suunnittele oma väri- ja kuvioyhdistelmä

Netissä olevan suunitteluohjelman avulla voit kokeilla miten malliston värejä ja muotoja voi yhdistellä. Kun olet suunnitellut kuvion, voit visualisoida valitsemasi tilan, ladata kuvan tai CAD-tiedoston sekä ohjeen tuotteen tilaukselle. http://id-mixonomi.esignserver2.com/inspiration.do

2017 Red Dot Award / Product Design

Red Dot Award on yksi maailman arvostetuimpia design-palkintoja, ja osoitus vahva osoitus yrityksen osaamisesta designin ja innovaatioiden saralla. Modulaarinen LVT-vinyylilattia iD Mixonomi sai vuonna 2017 Red Dot -palkinnon sarjassa Product Design. Perusteluina oli innovatiivinen design-näkökulma sekä tuotteen mahdollistamat luovat mahdollisuudet. Itsenäinen ja kansainvälinen Red Dot Award -palkintolautakunta ylisti mallistossa olevan "vaihtelevuutta, ilmaisua ja luovuutta, joka antaa tilaan ainutlaatuisen ja hienostuneen ilmapiirin ".

Aiheeseen liittyvät mallistot