Lattiat urheiluhalleihin

Lattiat urheiluhalleihin

Laaja mallisto sisätilojen urheilulattiaratkaisuja kaikille tasoille harrastajista kilpaurheiluun.

Tarkett tarjoaa ratkaisuja kaikkiin liikuntatilojen lattiamateriaaleihin ja urheilulajeihin. Tarkettin urheilulattiat sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin liikuntasaleihin ja kuntoilutiloihin. Hyvä urheilulattia vähentää loukkaantumisten vaaraa, kestää kulutusta ja on edullinen hoitaa koko lattian eliniän ajan.

Urheilulattiat

Mistä tunnistaa hyvän urheilulattian? Tarkettin määritelmän mukaan hyvä urheilulattia vähentää loukkaantumisriskiä, kestää kovaa kulutusta, ja sen hoitokustannukset ovat alhaiset koko elinkaaren ajan.

Aluejoustavat urheilulattiat

Tarkettin valikoimassa on sekä aluejoustavia urheiluparketteja että aluejoustavia urheilulattioita, joiden pintana on linoleum tai muovimatto. Lue lisää tästä.

Erikoisurheilulattiat

Etsitkö urheilulattiaa sulkapalloon, pöytätennikseen, squashiin tai tanssiin? Katso erikoisurheilulattia-ratkaisumme.

Yhdistelmäjoustavat urheilulattiat

Yhdistelmäjoustava urheilulattia koostuu pintajoustavasta lattianpäällysteestä, joka on asennettu aluejoustavan puisen rakenteen päälle.

Pistejoustavat urheilulattiat

Pistejoustava rakenne tarkoittaa, että lattia joustaa ainoastaan rasituspisteestä ja koostuu joustavasta vinyylilattiasta, joka asennetaan betonille.

Suositellut lattiat urheiluhalleihin

Sisätilojen urheilulattiat

Urheilulattian toimivuudelle ja taloudellisuudelle asetetaan yhä suurempia vaatimuksia. Tarkettin valikoimasta löytyy korkealaatuisia urheilulattioita eri tarpeisiin ja tiloihin, kuten koulun liikuntasali, urheilu- tai monitoimihalli, salibandykenttä, koripallokenttä, kuntosali jne.

Homogeeniset muovimatot

Sairaaloiden ja koulujen käytävät ja muut julkiset tilat joutuvat päivittäin kovalle kulutukselle. Siksi niihin kannattaa valita kestävä lattia, joka säilyttää tekniset ja visuaaliset ominaisuutensa pitkään.

Heterogeeniset muovimatot

Heterogeenisten muovimattojen valikoimassa on ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Eri pintakäsittelyistä ja rakenteista löytyy sopiva vaihtoehto niin kotiin kuin kovalle kulutukselle altistuville julkisiin tiloihin kuten kouluihin ja sairaaloihin.