Tarkett-lattioita julkisiin tiloihin

Tarkett on maailman johtava, innovatiivisia lattia- ja urheilulattia-ratkaisuja tarjoava yritys, jonka tuotteet täyttävät design- ja toiminnallisuusvaatimukset monilla markkinasegmenteillä: terveyden- ja vanhustenhoito, koulut, myymälät & liiketilat, majoitus & ravintolat, toimistot ja urheiluhallit. Tarkett tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: homogeeninen muovimatto, heterogeeninen muovimatto, vinyylilankku,  linoleum, tekstiililattia, parketti ja laminaatti. Tarkett on sitoutunut vaikuttamaan positiivisesti ihmisiin ja planeettaamme. Yritys on edustettuna yli 100 maassa, ja luo ympäri maailman ihmisille hyviä tiloja, joissa yhdistyy hyvinvointi, terveys, suorituskyky ja design.

Sinulle ehdotettua
Kierrätys
Kierrätys

Tarkettilla ei enää puhuta tuotteiden elinkaaren päättymisestä vaan käytön päättymisestä. Muutamme aiemmin jätteenä pidetyn materiaalin raaka-aineiksi ja uusiksi innovatiivisiksi tuotteiksi.

Urheilulattiat
Urheilulattiat

Mistä tunnistaa hyvän urheilulattian? Tarkettin määritelmän mukaan hyvä urheilulattia vähentää loukkaantumisriskiä, kestää kovaa kulutusta, ja sen hoitokustannukset ovat alhaiset koko elinkaaren ajan.

Vuonna 2050 maapallolla on noin 9 miljardia ihmistä. Se on kolme kertaa niin paljon kuin 50 vuotta sitten. Maapallon resurssit ovat rajalliset...
Tutustu referensseihimme
Uusi Lastensairaala
Uusi Lastensairaala

Tarkett toteutti Uuden lastensairaalan lattiapintoihin ainutlaatuisella Floorcraft menetelmällä 118 upeaa, Tove Janssonin Muumi-kirjoista tuttua mustavalkoista piirroskuvaa.

GLO Hotel Helsinki
GLO Hotel Helsinki

Helsingin GLO Hotelli valitsi perinteisen parketin kokoustilojen aulan lattiaan

Palvelut