Haltia Lake Lodge

Haltia Lake Lodge

2021 | Espoo, Suomi

Kuvagalleria

Valokuvat: Haltia Lake Lodge

Espoon Nuuksiossa sijaitseva Haltia Lake Lodge on muutakin kuin pelkkä hotelli - se on elämys. Hotelli haluaa tehdä matkailusta kestävää esimerkiksi sisustamalla kierrätysmateriaaleja hyödyntäen, käyttämällä 100 % tuulivoimaa sekä tukemalla paikallisia pientoimijoita. Haltia Lake Lodgelle myönnettiin Green Key –ympäristösertifikaatti 1.10.2021.

Kohde on valmistunut vuonna 2003 ja toiminut alunperin asuntolakäytössä. Hotellitoiminta alkoi tiloissa vuonna 2021 saneerauksen jälkeen. Materiaaleiksi on haluttu valita aikaa ja kulutusta kestäviä tuotteita. Myös vanhoille käyttötavaroille on haluttu antaa uusi elämä. Esimerkiksi vanhoja säilykepurkkeja on hyödynnetty valaisimien varjostimina. Huoneiden minimalistisella skandinaavis-japanilaisella sisustuksella on haluttu luoda pieniä viihtyisiä keitaita, joissa hotellivieraan voivat todella rentoutua ja nauttia luonnosta.

Tarkettin materiaaleista tiloihin valikoitui kulutusta kestävää iD Inspiration Click –vinyylilankkua väreissä Lime Oak Natural sekä Highland Oak Smoke, 100-prosenttisesti kierrätettävää ja helposti hoidettavaa iQ Surface –vinyylimattoa, sekä DESSO Grezzo –tekstiililaattoja EcoBase-taustalla. Tekstiililaatat voidaan myös kierrättää omassa laitoksessamme.  

Aiheeseen liittyvät mallistot

Tietoa

Espoon Nuuksiossa sijaitseva Haltia Lake Lodge on muutakin kuin pelkkä hotelli - se on elämys.

Suunnittelija

Visionhouse

Segmentti