DESSO Essence-tekstiililattiat - yhdistele kuten haluat!

DESSO Essence-tekstiililattiat - yhdistele kuten haluat!

Desso Essence-tekstiililattiat

Kulutusta kestävät ja erittäin toiminnalliset DESSO Essence -tekstiililattiat on luotu yhdisteltäviksi keskenään. Essence-mallistojen lattioissa on erittäin hyvä hinta-laatu-suhde. Tutustu ja yhdistele kuten haluat! 


Essence

DESSO Essence -mallistoja on neljä: Essence, Essence Stripe, Essence Structure ja Essence Maze. Värejä on yhteensä 31 ja mallistojen tekstiililaattoja voi yhdistellä keskenään. Tämä luo mahdollisuuksia kokeilla ja luoda erilaisia ratkaisuja esimerkiksi toimiston lattiaan, jossa tekstiililattia on erittäin hyvä akustiikkaa parantava ratkaisu. 

Essence Maze

DESSO Essence Maze -tekstiililattiassa on upea geometrinen kuvio ja laattojen avulla on mahdollista tehdä 12 väriyhdistelmää. Kuosit voi yhdistää yksiväristen DESSO Essence -tekstiililaattojen kanssa ja laatat voidaan asentaa satunnaisessa järjestyksessä, jolloin saadaan ilmeikkään luova lattia.

Essence Stripe

DESSO Essence Stripe on suunniteltu julkisiin tiloihin, ja sen avulla voida luoda nuorekkaan ilmeen esimerkiksi toimiston lattiaan. Lineaarinen kuosi ja 12 värin paletti, joita voidaan täydentää muilla Essence-perheen tekstiililattioilla.
 

Essence Structure

DESSO Essence Structure -tekstiililaattojen kuoseissa on orgaaninen ilmaisu. Kivipesty ilme on luotu vaalean ja tumman kontrasteilla. Mallistossa on 12 kivipestyä väriä, laattojen koko on kätevä 50 x 50 cm tai tyylikäs 100 x 25 cm. Myös näitä voi yhdistellä muiden Essence-tekstiililattioiden kanssa.

Aiheeseen liittyvät mallistot