Tuotekehitys

Tuotekehitys

Kaikki homogeeniset muovilattiamme ovat ftalaatittomia

Nykyään 93 % Tarkettin Pohjoismaissa myymistä lattioista on täysin ftalaatittomia (v. 2017).

iQ natural - 75 % luonnollisia ja uusiutuvia raaka-aineita

iQ Natural, on ensimmäinen homogeeninen muovilattia, joka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, ja jonka pehmitinaine on kasviperäinen. Tuote on myös täysin ftalaatiton, kuten kaikki Tarkettin homogeeniset muovilattiat. Helppohoitoisen lattian pinta on iQ PUR -vahvistettu, eikä sen hoidossa tarvita vahaa tai tensidipitoisia hoitoaineita. Tuotteen elinkaari on pitkä ja sillä markkinoiden alhaisimmat elinkaarikustannukset. iQ Natural soveltuu erinomaisesti useimpiin julkisiin tiloihin. Harmonisessa väriskaalassa on 24 pohjoismaiseen makuun sopivaa väriä sekä 11 harmaata (Grey Edition). Moniväriset hitsauslangat viimeistelevät hienon kokonaisuuden, ja niissä on myös luonnollinen pehmitinaine.

Tarkettin puu- ja laminaattilattioissa on nyt 2-lock -lukitusjärjestelmä, joka tekee lattian asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Salaisuus piilee uudessa mekanismissa, joka on parkettilaudan päätypontissa. Kun lautaa painetaan alas, mekanismin kieli painuu sisään ja kun lauta on paikoillaan, lukitsee kieli ulos palautuessaan laudat toisiinsa. Lattian asennus käy nopeasti ja laudat pysyvät varmasti kiinni. 

Korkea melutaso ja huono akustiikka on yleinen ongelma esim. kouluissa. Tarkettilla on useita akustiikkaa parantavia tuotteita, joilla voidaan parantaa julkisten tilojen tai asuntojen viihtyvyyttä. Heterogeeninen Acczent Acoustic on kestävä ja helppohoitoinen julkisten tilojen lattianpäällyste, jolla saavutetaan 19 dB askeläänen parannusarvo ja linoleumi Acoustic xf 3,8 mm vaimentaa askelääntä 18 dB. Voimistelu- ja urheiluhalleissa saadaan äänentasoa laskettua huomattavasti kun valitaan lattianpäällysteeksi Lumaflex-urheilulattia. Konttoritiloiden lattioihin valitaan yhä useammin tekstiililattia, joka erittäin akustoiva. Tarkettin tekstiilimatot ja -laatat ovat erittäin kestäviä, korkealaatuisia ja helppohoitoisia, eivätkä pölyä.

Aiheeseen liittyvät mallistot