Tutustu linoleum-mallistoomme

Tutustu linoleum-mallistoomme

Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898

Tarkettin linoleumlattioita on valmistettu alkuperäisen reseptin mukaan pienessä italialaisessa Narnin kaupungissa jo vuodesta 1898. Linoleum valmistukseen käytetään luonnollisista raaka-aineita kuten pellavaöljy, korkkijauho, puujauho, luonnonhartsi, juutti ja luonnolliset väriaineet. Linoleumlattiamme ovat homogeenisiä ja niiden kulutuskestävyys on huippuluokkaa.

Kompaktit linoleumlattiamme ovat Joutsenmerkittyjä ja Cradle to Cradle -sertifioituja. Tänä vuonna lanseerasimme uuden malliston, Originale Essenza, joka on maailman ensimmäisenä linoleum-lattiana saanut Cradle to Cradle -kultatason sertifioinnin.Essenza on tuotesarja, jossa ei ole xf²-pintakäsittelyä.

Mallistomme

112 väriä ja kuusi eri kuosia, joissa on erilaisia designeja. Veneto: klassisesti marmoroitu; Style Emme: pehmeästi marmoroitu; Style Elle: retro lineaarinen; Etrusco: yksiväriset voimakkaat sävyt; Trentino: selkeät modernit värit. Kaikissa on matta pinta ja aito linoleumin tuntu, ja lattioita voi tilata akustisena versiona, jossa on 18 dB askeläänen vaimennus. Valikoimassamme on myös markkinoiden ensimmäinen seinälle laitettava linoleum LinoWall, joka täyttää paloluokan Bs2-d0 vaatimukset. Seinänpäällyste-linoleumin kuusi väriä on helppo sovittaa yhteen lattiakuosien kanssa.

Design

Yksi kiinnostavista uutuuksista on värikäs Trentino, jossa on aivan uusi kuosikuvio. Kuosissa on marmoroitu perusväri ja kaksi kontrastisävyä, jotka antavat syvyysvaikutelmaa.

Ympäristösertifioitu

Kompaktit linoleumlattiamme ovat Cradle to Cradle -sertifioituja vähintään hopeatasolle, ja akustoiva linoleum pronssitasolle. Originale Essenza -mallisto on maailman ensimmäinen kultatasolle sertifioitu linoleum. Essenza-mallistossa ei ole xf2-pintaa. Malliston beigenruskea väri on peräisin vain luonnollisista raaka-aineista kuten pähkinä ja hiil. Kaikilla linoleum-lattioillamme on Joutsenmerkki. 

Helppohoitoinen ja kestävä

Matta pinta on kulutusta kestävä ja tahroja hylkivä xf²™ -pintakäsittelyn ansiosta. Pinnan ansiosta lattia on myös erittäin helppohoitoinen, se voidaan puhdistaa kevyillä siivousmenetelmillä eikä vahaa tai voimakkaita puhdistusaineita tarvita. Lattian hoito on taloudellista koko pitkän elinkaaren ajan.

Aiheeseen liittyvät mallistot