Lattiat myymälöihin

Lattiat myymälöihin

Lattioita, jotka erottuvat ja joiden avulla voidaan luoda paras mahdollinen asiakaskokemus.

Tyylikkäästi sisustettu myymälä vahvistaa brändin imagoa ja edesauttaa hyvän ostokokemuksen luomista niin pienissä putiikkeissa kuin supermarketteissakin. Myymälän lattialla on tärkeä rooli sisustuksessa, mutta ulkonäön lisäksi lattian pitää olla myös kestävä ja helppohoitoinen. Liikkeen imagon tulisi välittyä myymälän ilmeessä ja esillepanoissa, ja se on tapa erottua.  Tarkettin valikoimasta löytyy lattiaratkaisuja myymälän kaikkiin tiloihin. Voit suunnitella lattioita niin kutsuviin ja kestäviin sisäänkäynteihin kuin hygieenisiin ja askelturvallisiin tiloihin. Laajan materiaali-, väri- ja kuosivalikoiman ansiosta saat juuri toivotun tunnelman ja voit ohjata myymälän asiakasvirtoja. Tarkettilta saat kestävän lattiaratkaisun, joka on helppo asentaa ja edullinen hoitaa

iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla

Kuten iQ Surface -malliston muutkin tuotteet, on hitsauslangat suunniteltu sointumaan kuosien ja väriperheiden sävyihin.

iD Click Ultimate - LVT-vinyylilankku on hyvä ratkaisu hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointiin

Hotellin, ravintolan tai myymälän lattian remontointi on haastavaa. Odotukset ovat korkealla - asennuksen lopputuloksen tulisi olla täydellinen, mutta asennuksen pitäisi sujua erittäin nopeasti jottei toimintaa jouduta keskeyttämään.

iD Revolution – valmistettu kierrätetystä ja biopohjaisesta muovista

iD Revolution on uusi muovilattia, joka on valmistettu autojen tuulilaseista saadusta kierrätetystä muovista sekä biopohjaisesta muovista.

Suositellut lattiat myymälöihin

LVT-vinyylilankut

Päästä mielikuvituksesi valloilleen! LVT-lattiamme (vinyylilankku tai -laatta) tarjoavat lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Tuotteita on saatavana sekä laattoina että lankkuina, ja mallistossa on todella paljon värejä, kuvioita ja laatuja

Heterogeeniset muovimatot

Heterogeenisten muovimattojen valikoimassa on ratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin. Eri pintakäsittelyistä ja rakenteista löytyy sopiva vaihtoehto niin kotiin kuin kovalle kulutukselle altistuville julkisiin tiloihin kuten kouluihin ja sairaaloihin.

Homogeeniset muovimatot

Sairaaloiden ja koulujen käytävät ja muut julkiset tilat joutuvat päivittäin kovalle kulutukselle. Siksi niihin kannattaa valita kestävä lattia, joka säilyttää tekniset ja visuaaliset ominaisuutensa pitkään.

Referenssit

Make Up Store
Make Up Store

Make Up Store -kauppaan haluttiin trendikkään lattian, joka kestää kuormitusta

MQ i Täby
MQ Täby centrum

Tukholman läheisyydessä sijaitsevaan MQ-kauppaan haluttiin aito Tarkett puulattia.