Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Stratos A138 3421
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

Stratos - Stratos A138 3421

Stratos on yksi valikoimamme suosituimpia tekstiilimattoja. Valikoimaan kuuluu kaksi väriskaalaa, joissa on perinteinen tekstiilimaton ulkonäkö. Stratos-mallistoon kuuluu 24 eri väriä, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta ja kierrätettävästä Econyl®-nylonista. Stratos soveltuu loistavasti tiloihin, joissa on paljon liikennettä ja ne voidaan myös yhdistellä Stratos Blocksien kanssa, mielenkiintoisten visuaalisten yksityiskohtien luomiseksi.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 3900 g/m² (115 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 1.60 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Stratos -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks - nyt entistä ympäristöystävällisempi

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme. Desso Stratos ja Desso Stratos Blockseissa on nyt Ecobase®-tausta sekä Econyl®-lanka vakiona. Tämä tarkoittaa, että mallisto on nyt linjassa meidän kestävän kehityksen ja kierrätyksen strategian kanssa.

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks
Tekniset tiedot
Lue lisää Stratos