Desso Stratos

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks

Nyt entistä ympäristöystävällisempi

EcoBase® ja Econyl ®- standardi päivitetylle Desso Stratokselle

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme. Desso Stratos ja Desso Stratos Blockseissa on nyt Ecobase®-tausta sekä Econyl®-lanka vakiona. Tämä tarkoittaa, että mallisto on nyt linjassa meidän kestävän kehityksen ja kierrätyksen strategian kanssa.

Desso Stratos on käytännöllinen, hintansa arvoinen sekä tyylikäs vaihtoehto moniin erilaisiin tiloihin. Stratos ja Stratos Blocksilla saat entistäkin enemmän luovaa vapautta.

Tutustu Stratos-mallistoon
Tutustu Stratos Blocks-mallistoon

Leikkisät värit

Desso Stratos-mallisto sisältää 24 tarkoin valikoitua väriä, joista seitsemän on peräisin alkuperäisestä mallistosta. Alkuperäisen malliston värit ovat saaneet seurakseen niin kylmiä kuin lämpimiäkin värejä, sekä 12 näyttävämpää väriä. Keltaisen, vaaleanpunaisen, oranssin, turkoosin sekä violetin sävyt luovat sinulle enemmän mahdollisuuksia suunnittelijana. Yhdistele niitä Stratos Blocksien kanssa, jonka valikoima laajentuu kolmesta kuuteen uuteen väriin.

Kestävän kehityksen työmme

Päivitetyssä valikoimassa tekstiililaatoissa on EcoBase®-tausta sekä lankana on käytetty kierrätettyä Econyl®-lankaa. Stratos sekä Stratos Blocks ovat Cradle to Cradle® hopeatason sertifioitu. Tuotteissa on 100 prosenttisesti kierrätettävä Ecobase®-tausta, joka sisältää vähintään 80 % kierrätettyä kalkkia*. Taustassa käytetty kalkki on kerätty juomavedestä Hollannissa.

*Lloyd’s Register on varmistanut taustan olevan 100 % kierrätettävä

Kierrätetty Econyl®-lanka

Mallistoissa on käytetty Econyl®-lankaa, joka on valmistettu kerätystä jätteestä ja on 100 prosenttisesti kierrätettävissä uudelleen. Valmistuksessa käytetään muun muassa hylättyjä kalaverkkoja sekä vanhaa tekstiililattian lankaa omasta kierrätysjärjestelmästämme. Ympäristötietoisella tuotantoprosessillamme sekä kierrätetyllä materiaalilla pyrimme luomaan terveellisempiä tiloja kestävillä lattioilla, jotka ovat hyödyksi niin ihmisille kuin ympäristöllekin.
 

 

Aiheeseen liittyvät mallistot