Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Taktiilinen liuska - Valkoinen
Asennustarvikkeet

Taktiiliset opasteet - Liuskat - Taktiilinen liuska - Valkoinen

Itsekiinnittyvät ja kestävät polyuretaaniset taktiiliset liuskat opasteiksi henkilöille, joilla on heikontunut näkö- tai suunnistuskyky. Pinnan uritukset auttavat ohjaamaan heikkonäköisiä, valkoisen kepin kanssa kulkevia henkilöitä löytämään perille. 

Valikoimamme taktiiliset liuskat ovat itsekiinnittyviä ja helposti asennettavia jo olemassa olevan lattian päälle. Se voidaan myös asentaa samaan tasoon  ja esimerkiksi hitsata kiinni lattiaan. Taktiiliset liuskat voidaan sopivat yhteen valikoimamme homogeenisten ja heterogeenisten lattioiden, sekä LVT- ja linoleumlattioiden kanssa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pituus: 0,63 m
Valitse sopiva Taktiiliset opasteet - Liuskat -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää Taktiiliset opasteet - Liuskat