Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Fuse B755 2014
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

Fuse Create - Fuse B755 2014

DESSO Fuse Create tarjoaa aivan uuden suunnitteluratkaisun tekstiililattioille yhdistämällä kaksi vastakkaista mutta hyvin yhteen sopivaa väriskaalaa mielenkiintoisen sävyisenä tekstiilimattona. Ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta DESSO Fuse Create voitti arvostetun Red Dot Award - Product Design -palkinnon. DESSO Fuse Create -lattioissa palaavat Fuse- ja Fields-mallistojen pehmeämmät värisävyt. Niiden avulla on mahdollista luoda erilaisia alueita ja jakaa lattiapintoja mielenkiintoisiksi design-elementeiksi. Suunnittelukonsepti perustuu siihen, että Fields-mallistosta valitaan neutraali värisävy, joka toistuu kaikissa väriyhdistelmissä. DESSO Fuse Create on saatavana 8 värissä sekä laattoina että lankkuina. Sen avulla on helppo luoda useita erilaisia sävytyksiä huoneen edellytyksistä riippuen.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 0.91 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Fuse Create -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Fuse Create