Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Iconic AA23 9524
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Irtoasennettavat lattiat

Desso Iconic - Iconic AA23 9524

DESSO Iconic on DESSO Essentials -tuoteperheen uusi ja luova tekstiililattiamallisto. Se sopii täydellisesti moderneille työpaikoille, joihin halutaan tyyliä ja värikkyyttä. Ainutlaatuinen tuftausmenetelmä tuo tekstiililaattaan taktiilista syvyyttä. Muotoilu on toteutettu eri kerroksina, joissa kaksi kontrastisävyä kohtaa ja luo uusia, jännittäviä sävyjä. Inspiraatiota on haettu kudotuista tekstiileistä, ja yhtenäisen värivaikutelman rikkovat tekstiiliraidat, jotka tulevat esiin, kun maton päällä kävellään. Väripaletti koostuu 24 kauniista sävystä, joihin kuuluu sekä neutraaleja että tehostevärejä. Iconic-malliston avulla luot helposti luovia ja avoimia pintoja ja kohtaamispaikkoja tai kontrasteja rauhallisempiin tiloihin.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Neulatiheys: 1/10"
Kokonaispaino: 3850 g/m² (113,6 oz/yd²)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 1.24 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Desso Iconic -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Desso Iconic