Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Tarkolay Blue
Alusmateriaalit

Tarkolay - Irtoasennettava alusmateriaali - Tarkolay Blue

Tarkolay-alusmateriaali on valmistettu PVC:llä päällystetystä lasikuidusta, ja tuotteen alapinnalla olevat nystyrät mahdollistavat ilmastoinnin alusmateriaalin alla. Tarkolay on hyvä ratkaisu betonin päälle, sillä se voidaan asentaa betonin päälle jonka suhteellinen kosteus on 96 %.

Tarkolay on myös helppo asentaa ja poistaa, eikä se jätä jälkiä alustaan. Tarkolay sopii puun ja betonin päälle heterogeenisen muovimaton alle asennettaessa, niin julkisissa tiloissa että asunnoissa.

Tuotteen paksuus on 1,3 mm. Asennetaan yhdessä ilmastoivien jalkalistojen kanssa. Saumojen limitys vähintään 200 mm. Kierrätyskelpoinen.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Kokonaispaksuus: 1,30 mm
Muoto: Rulla
Pituus: 45 m
Pinta: 90 m²
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Tarkolay - Irtoasennettava alusmateriaali -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää Tarkolay - Irtoasennettava alusmateriaali