Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Metallic Shades AA57 2913
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

Metallic Shades - Metallic Shades AA57 2913

DESSO Metallic Shades on kehitetty, jotta suunnittelijat voisivat yhdistellä metallisia ja mattaefektejä, joiden avulla saadaan aikaan hienovaraisia mutta samalla hohtavia lattiaratkaisuja. Niitä voi käyttää joko kokonaisratkaisuina tai kontrastielementteinä yhdessä muiden mallistojen kanssa. Jokainen väri on saatavana kahdessa eri muodossa, jossa metallisten lankojen intensiteetti vaihtelee. Sen ansiosta samanvärisiä tekstiililaattoja voi käyttää suuremmilla pinnoilla tai yhdistellä eri värejä ja luoda erilaisia alueita. Kaikki DESSO Make It Your Own -malliston tekstiililattiat on suunniteltu niin, että arkkitehdit ja suunnittelijat voivat leikkiä pintarakenteilla, väreillä ja kuvioilla ja luoda ainutlaatuisia vaikutelmia. Malliston tuotteita voi yhdistellä erillisiksi alueiksi ja tietyiksi pinnoiksi, jotka parantavat ihmisten hyvinvointia työpaikoilla.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Metallic Shades -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää Metallic Shades