Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Tarkett Genius -asennusteippi
Kuosi
Asennustarvikkeet

Tarkett Genius -asennusteippi

Tarkett Genius-asennusteippi on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Excellence Genius -malliston kanssa. Se on irroitettava kaksipuolinen kuituvahvistettu teippi, jossa on liuotteeton akryyliliima. Erinomainen käytettäväksi esimerkiksi remonttikohteissa, joissa täytyy noudattaa asbestilainsäädäntöä. Tarkett Genius -teippi tarttuu puolikovan lattianpäällysteen taustaan ja kevyesti aluslattiaan. Tämän ansiosta se on helppo ja turvallinen asentaa ja kätevä poistaa tarpeen tullen. Aluslattia säilyy ehjänä teippiä poistettaessa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pituus: 25 m
Valitse sopiva Tarkett Genius -asennusteippi -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu

Uudella Excellence Geniuksella otamme askeleen irtoasennettavien vinyylilattioiden kehityksessä, joiden fokuksena on nopea ja helppo asennus sekä vahva rakenne, joka kestää liikennettä julkisissa tiloissa. Tämä kestävä vinyylilattia on loistava ratkaisu rakennuksiin, joissa on kostea betoni tai tiloihin, jotka vaativat nopean remontin.

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu
Tekniset tiedot
Lue lisää Tarkett Genius -asennusteippi