Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Tapiflex Excellence Genius 70
Kuosi
Heterogeeniset muovimatot | Akustiset lattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Circular Collection

Tapiflex Excellence Genius 70

Tapiflex Excellence Genius on kätevä ja kestävä irtoasennettava lattia julkisiin tiloihin – niin uusiin rakennusprojekteihin (ei kostealle betonille), kuin remonttikohteisiin jo olemassa olevan lattian päälle tai betonille. Sopii erinomaisesti tiloihin, joissa hyvä akustiikka on tärkeää. 19 dB askeläänen vaimennus. Excellence Genius on liimaton vaihtoehto, joka on helppo asentaa, poistaa ja se on täysin kierrätettävissä – niin asennushukka, kuin käytön jälkeenkin. Mallistossa on 25 puu-, kivi- ja graafista kuosia, joista 10 kpl kuuluu varastovalikoimaamme. Rullan leveys 2 m.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Erittäin kova
Kulutuskerroksen paksuus: 0,70 mm
Kokonaispaksuus: 3,50 mm
Paino: 3680 g/m²

Total Carbon Footprint (recycling)

 6.00 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Tapiflex Excellence Genius 70 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu

Uudella Excellence Geniuksella otamme askeleen irtoasennettavien vinyylilattioiden kehityksessä, joiden fokuksena on nopea ja helppo asennus sekä vahva rakenne, joka kestää liikennettä julkisissa tiloissa. Tämä kestävä vinyylilattia on loistava ratkaisu rakennuksiin, joissa on kostea betoni tai tiloihin, jotka vaativat nopean remontin.

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu

Genius-asennusteippi

Tarkett Genius-asennusteippi on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Excellence Genius -malliston kanssa. Se on irroitettava kaksipuolinen kuituvahvistettu teippi, jossa on liuotteeton akryyliliima. 

Genius-asennusteippi
Tekniset tiedot
Lue lisää Tapiflex Excellence Genius 70