Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Tapiflex Excellence Genius 70
Kuosi
Heterogeeniset muovimatot | Akustiset lattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Irtoasennettavat lattiat

Tapiflex Excellence Genius 70

Tapiflex Excellence Genius on älykäs ja kestävä valinta julkisten tilojen lattiapäällysteiksi - sekä uudisrakentamisessa että nopeissa remonteissa olemassa oleviin lattioihin tai betonilattioihin. Tämä akustinen versio sopii erinomaisesti tiloihin, joissa äänimukavuus on ensisijaista, ja se vähentää askelääniä 19 dB.  

Matto on suunniteltu kestämään kovaa liikennettä ja liikkuvaa kuormitusta, ja uusi versio on myös käsitelty Tektanium®-pintakerroksella, joka tekee lattiasta äärimmäisen kestävän ja kustannustehokkaan ylläpitää. Excellence Genius asennetaan ilman liimaa, ja on näin ollen helppo asentaa ja purkaa. Asennushukka ja käytöstä poistettu lattia voidaan kierrättää. Mallistossa on 25 erilaista puu- ja kivikuosia, sekä graafisia kuvioita. Toimitetaan 2 metrin leveyksissä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 42 Normaali
Kulutusluokka: T
Kokonaispaksuus: 3,50 mm

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 6.00 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Tapiflex Excellence Genius 70 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu

Uudella Excellence Geniuksella otamme askeleen irtoasennettavien vinyylilattioiden kehityksessä, joiden fokuksena on nopea ja helppo asennus sekä vahva rakenne, joka kestää liikennettä julkisissa tiloissa. Tämä kestävä vinyylilattia on loistava ratkaisu rakennuksiin, joissa on kostea betoni tai tiloihin, jotka vaativat nopean remontin.

Genius irtoasennus – erinomainen ja kestävä lattiaratkaisu

Genius-asennusteippi

Tarkett Genius-asennusteippi on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Excellence Genius -malliston kanssa. Se on irroitettava kaksipuolinen kuituvahvistettu teippi, jossa on liuotteeton akryyliliima. 

Genius-asennusteippi
Tekniset tiedot
Lue lisää Tapiflex Excellence Genius 70