Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
iQ Surface
Kuosi
Homogeeniset muovimatot | Märkätilan tuotteet | Seinänpäällysteet | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Circular Collection

iQ Surface

iQ Surface on uusi innovatiivinen mallisto, jossa toiminnallisuus kohtaa estetiikan. Homogeeninen muovilattia on nyt design-pinta, joka avaa suunnittelijoille ja arkkitehdeille oven uusiin mahdollisuuksiin. Materiaalia voi käyttää lattian ja seinän lisäksi myös kalusteiden pinnoilla. Malliston viittä väripalettia voi yhdistellä helposti, sillä eri väriperheissä esiintyy vähintään kaksi yhdistelmää. Beigen eri sävyt yhdistävät mallistoa, joko hienovaraisena päävärina tai voimakkaampana korostusvärinä. iQ Surface on suunniteltu niin, että suunnittelijan visiossa säilyy esteettinen voima huolimatta siitä kuinka materiaalia käytetään. Kuten muutkin Tarkettin iQ-lattiat, on iQ Surface äärimmäisen kestävä, taipuisa ja sen hoito on kustannustehokasta. Materiaali on 100 % kierrätyskelpoinen - asennushukka voidaan käyttää uuden lattian valmistukseen. Kysy lisää ReStart-kierrätysjärjestelmästämme.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Homogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste, Heavy Duty Wall Covering
Kokonaispaksuus: 2 mm
Neliöpaino: 2800 g/m², 3400 g/m²
Kulutuskerroksen paksuus: 2 mm
Pintakäsittely: iQ PUR, PU-suoja
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva iQ Surface -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia

Hitsauslankojen yhdistäminen iQ Surface -mallistoon

Katso kuinka luovasti iQ Surface -mallistoon voidaan yhdistellä eri värisiä hitsauslankoja, joilla korostetaan lattian designia tai luodaan uusia perspektiivejä.

Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Surface