Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Kohdesuosituksia

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Terveyden- ja vanhustenhoidon tilojen suunnittelua ohjaavat erilaiset määräykset sekä käyttäjien tarpeet. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka on suunniteltu potilaat ja henkilökunta huomioiden.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Mukavat, helppohoitoiset ja kestävät lattiat ovat tärkeässä roolissa kun suunnitellaan inspiroivia ja oppimista edistäviä tiloja kaikenikäisille. Koulun lattiamateriaalin valinnalla voidaan vaikuttaa siihen, että tilat ovat sekä opiskeluun innostavia että visuaalisten ja akustisten ominaisuuksien ansiosta myös viihtyisiä.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Tiedämme kuinka tärkeää myymälän on erottautua edukseen. Tutustu lattiaratkaisuihin, jotka vahvistavat brändiä ja luovat houkuttelevan ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Näyttävällä lattialla luodaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Tarjoamme hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin lattiaratkaisuja, joiden avulla voidaan luoda uniikkeja tiloja, sekä rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Oikea lattiavalinta voi muuttaa asunnon kodiksi. Toteuta sisustusunelmasi ja tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, josta löytyy paljon  eri materiaali-, väri- ja kuosivaihtoehtoja.

41 mallistoa

38 mallistoa

36 mallistoa

12 mallistoa

40 mallistoa

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Määritelmä nykyaikaisesta toimistosta on muuttumassa. Tutustu laajaan lattiavalikoimaamme, jossa on huomioitu työskentelytapojen muutokset ja muuttuvan työympäristön tarpeet.

Tutustu eri tilojen lattiasuosituksiin tarkemmin

Urheilutapahtumat, liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit tarjoavat eri-ikäisille liikunnallisempaa elämäntapaa. Tutustu lattioihin, jotka luovat turvallisuutta ja mukavuutta sekä auttavat saavuttamaan parempia urheilusuorituksia.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Kotisivu Homogeeniset muovimatot iQ Surface
Kuosi
Homogeeniset muovimatot | Märkätilan tuotteet | Seinänpäällysteet

iQ Surface

iQ Surface on uusi innovatiivinen mallisto, jossa toiminnallisuus kohtaa estetiikan. Homogeeninen muovilattia on nyt design-pinta, joka avaa suunnittelijoille ja arkkitehdeille oven uusiin mahdollisuuksiin. Materiaalia voi käyttää lattian ja seinän lisäksi myös kalusteiden pinnoilla. Malliston viittä väripalettia voi yhdistellä helposti, sillä eri väriperheissä esiintyy vähintään kaksi yhdistelmää. Beigen eri sävyt yhdistävät mallistoa, joko hienovaraisena päävärina tai voimakkaampana korostusvärinä. iQ Surface on suunniteltu niin, että suunnittelijan visiossa säilyy esteettinen voima huolimatta siitä kuinka materiaalia käytetään. Kuten muutkin Tarkettin iQ-lattiat, on iQ Surface äärimmäisen kestävä, taipuisa ja sen hoito on kustannustehokasta. Materiaali on 100 % kierrätyskelpoinen - asennushukka voidaan käyttää uuden lattian valmistukseen. Kysy lisää ReStart-kierrätysjärjestelmästämme.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Homogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste (ISO 10581), Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Pintakäsittely: iQ PUR, PU-suoja
Kokonaispaksuus: 2 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 2 mm
Neliöpaino: 2800 g/m², 3400 g/m²
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva iQ Surface -muoto tästä
0 vaihtoehto

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia

Hitsauslankojen yhdistäminen iQ Surface -mallistoon

Katso kuinka luovasti iQ Surface -mallistoon voidaan yhdistellä eri värisiä hitsauslankoja, joilla korostetaan lattian designia tai luodaan uusia perspektiivejä.

Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Surface