Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
iQ Surface
Kuosi
Homogeeniset muovimatot | Märkätilan tuotteet | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Circular Collection

iQ Surface

Tarkettin iQ Surface -mallisto on tulos luovasta yhteistyöstä ruotsalaisen Note Design Studion kanssa. Se on mallisto, jossa väri, muotoilu ja funktio ovat kaikki yhtä suuressa roolissa ja jossa kestävän kehityksen mukainen materiaali saa modernin vivahteen. iQ Surface -mallistolla perinteinen homogeeninen muovimateriaali saa uudenlaisen tulkinnan – mallisto sopii erinomaisesti huonekalujen päällystämiseen, sisustusmateriaaliksi sekä seinille.iQ Surface on suunniteltu niin, että suunnittelijan visiossa säilyy esteettinen voima huolimatta siitä kuinka materiaalia käytetään. Kuten muutkin Tarkettin iQ-lattiat, on iQ Surface äärimmäisen kestävä, taipuisa ja sen hoito on kustannustehokasta. Materiaali on 100 % kierrätyskelpoinen - asennushukka ja käytöstä poistettu materiaali voidaan käyttää uuden lattian valmistukseen. Kysy lisää ReStart-kierrätysjärjestelmästämme.Tutustu väriperheisiin tästä.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Homogeeninen vinyylilattianpäällyste
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Erittäin kova
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Pintakäsittely: Uusi iQ PUR

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 3.83 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva iQ Surface -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia

Hitsauslankojen yhdistäminen iQ Surface -mallistoon

Katso kuinka luovasti iQ Surface -mallistoon voidaan yhdistellä eri värisiä hitsauslankoja, joilla korostetaan lattian designia tai luodaan uusia perspektiivejä.

Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Surface