Kauniita pintoja 5 väriperheen yhdistelmillä

Kauniita pintoja 5 väriperheen yhdistelmillä

Malliston väritarinat inspiroivat luovaan suunnitteluun

iQ Surface on Tarkettin uusi homogeeninen mallisto, joka vapauttaa arkkitehtuurin ja suunnittelun luovuuden ja laajentaa ikonisen iQ-muovilattioiden tuoteperheen potentiaalin. Tarkett kutsui yhteistyökumppanikseen malliston suunnitteluun maineikkaan ruotsalaisen Note Design Studion, joka kehitti erityiset väritarinat kuosien luovaa yhdistelyä viitoittamaan.

Tarkett ja Note ovat luoneet malliston, jonka kuoseja yhdistelemällä saa lähes loputtomasti vaihtoehtoja suunnitteluun. Paitsi kuosia myös itse materiaalia voi yhdistää muiden materiaalien kanssa kuten teräs, puu ja lasi.

Jokainen väritarina pitää sisällään eri sävyjä ja kirkkaussasteita, jotka vangitsevat katseen. Koko iQ Surface –mallistoa voidaan käyttää lattioiden lisäksi myös seiniin, huonekaluihin ja muihin rakenteisiin. Mallisto on taas yksi virstanpylväs upealle materiaalille, joka sai alkunsa Ruotsissa ja jonka esteettisyydestä nautitaan koko maailmassa. 

Contrast-väriperhe

"Contrast" leikkii monotonisilla skaaloilla. Vaalean ja tumman kontrasteilla, jotka ovat tasapainossa katseen vangitsevan syvyyden kanssa.

Rouge-väriperhe

Elegantit ja lämpimät punaisen sävyt sekä nuorekas ilmaisu tekevät Rouge-väriperheen kuoseista pehmeän leikkisiä ja helposti yhdisteltäviä kovempiin materiaaleihin kuten raakametalli.

Sober-väriperhe

Ajattomat sinisen, harmaan ja beigen sävyt tekevät Sober-väripaletista selkeän, eloisan ja tyylikkään. 

Dimmed-väriperhe

Utuiset vihreän ja sinivihreän sävyt viittaavat epäsuorasti luontoon. Dimmed-väripaletin rauhalliset sävyt ovat upea lähtökohta suunnittelulle.

Vivid-väriperhe

Terävät punaisen sävyt ja modernit väriyhdistelmät tarjoavat rohkean ja inspiroivan sävypaletin. Raikkaita ja eloisia kontrasteja, mutta ei dominoivia.

Aiheeseen liittyvät mallistot