Kauniita pintoja 5 väriperheen yhdistelmillä

Kauniita pintoja 5 väriperheen yhdistelmillä

Malliston väritarinat inspiroivat luovaan suunnitteluun

iQ Surface on Tarkettin uusi homogeeninen mallisto, joka vapauttaa arkkitehtuurin ja suunnittelun luovuuden ja laajentaa ikonisen iQ-muovilattioiden tuoteperheen potentiaalin. Tarkett kutsui yhteistyökumppanikseen malliston suunnitteluun maineikkaan ruotsalaisen Note Design Studion, joka kehitti erityiset väritarinat kuosien luovaa yhdistelyä viitoittamaan.

Tarkett ja Note ovat luoneet malliston, jonka kuoseja yhdistelemällä saa lähes loputtomasti vaihtoehtoja suunnitteluun. Paitsi kuosia myös itse materiaalia voi yhdistää muiden materiaalien kanssa kuten teräs, puu ja lasi.

Jokainen väritarina pitää sisällään eri sävyjä ja kirkkaussasteita, jotka vangitsevat katseen. Koko iQ Surface –mallistoa voidaan käyttää lattioiden lisäksi myös seiniin, huonekaluihin ja muihin rakenteisiin. Mallisto on taas yksi virstanpylväs upealle materiaalille, joka sai alkunsa Ruotsissa ja jonka esteettisyydestä nautitaan koko maailmassa. 

Contrast-väriperhe

"Contrast" leikkii monotonisilla skaaloilla. Vaalean ja tumman kontrasteilla, jotka ovat tasapainossa katseen vangitsevan syvyyden kanssa.

Rouge-väriperhe

Elegantit ja lämpimät punaisen sävyt sekä nuorekas ilmaisu tekevät Rouge-väriperheen kuoseista pehmeän leikkisiä ja helposti yhdisteltäviä kovempiin materiaaleihin kuten raakametalli.

Sober-väriperhe

Ajattomat sinisen, harmaan ja beigen sävyt tekevät Sober-väripaletista selkeän, eloisan ja tyylikkään. 

Dimmed-väriperhe

Utuiset vihreän ja sinivihreän sävyt viittaavat epäsuorasti luontoon. Dimmed-väripaletin rauhalliset sävyt ovat upea lähtökohta suunnittelulle.

Vivid-väriperhe

Terävät punaisen sävyt ja modernit väriyhdistelmät tarjoavat rohkean ja inspiroivan sävypaletin. Raikkaita ja eloisia kontrasteja, mutta ei dominoivia.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kuva Helsingin uuden lastensairaalan lattian muumi-kuvioista
Floorcraft - kuviopalvelun avulla räätälöityjä kuvia lattiaan

Kuviopalvelumme mahdollistaa lähes minkä tahansa kuvion, symbolin, kirjainyhdistelmän tai kuvan luomisen lattiaan. Esim. yrityksen logo toimiston lattiaan, suuntanuoli hotelliin jne.

iQ Surface
iQ Surface avaa oven uusiin luoviin mahdollisuuksiin

Innovaatiivinen materiaali laajentaa homogeenisen muovin käyttöaluetta suunnittelun ja arkkitehtuurin alueella.

iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla
iQ Surface -malliston hitsauslankoja voi yhdistellä luovasti eri tavoilla

Lue upeita kokonaisuuksia iQ Surface -malliston ja hitsauslankojen avulla.

Tarkettin homogeeninen iQ-lattia
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tarkettin iQ-lattioista

iQ on Tarkettin tunnetuin homogeeninen muovimatto julkisiin tiloihin. Ftalaatiton lattia on korkealaatuinen ja monipuolisen toiminnallinen.

Aiheeseen liittyvät mallistot