Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Aquarelle-lattia 2 m
Kuosi
Märkätilan tuotteet

Aquarelle-lattia 2 m

Suurin valikoima löytyy 2-metrisistä lattianpäällysteistä. Saatavilla on myös 3- ja 4-metrisiä kuoseja, joihin pääset tutustumaan tästä. Aquarelle –lattiat ovat kestäviä, pehmeitä ja niillä on uusi vakaampi rakenne.Mallistosta löytyy niin luonnollisia kivi- ja betonikuoseja, laattakuoseja, marmoria, kultaa, puuta, sekä Marrakeshista inspiraationsa saaneita lattioita. Osassa lattioista on kohokuviota, jonka ansiosta lattiassa on aidon materiaalin tuntu.Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 32 General
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Kulutuskerroksen paksuus: 0,35 mm
Kokonaispaksuus: 1,50 mm
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Aquarelle-lattia 2 m -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto

Lanseeraamme päivitetyn Aquarelle-malliston uusilla kuoseilla ja väreillä, joilla on mahdollista luoda niin perinteisiä kuin persoonallisempiakin tiloja. Valikoimasta löytyy niin marmori-, kivi- ja betonikuoseja, sekä kaakeli-, puu- ja vuosisadan vaihteesta tuttuja kuoseja.

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-lattia 2 m