Uudet värit ja kuosit Aquarelle-märkätilamallistossa

Täysin uudistettu Aquarelle -märkätilamallisto

Aquarelle – vedenpitävää designia kaikkiin koteihin

Lanseeraamme päivitetyn Aquarelle-malliston uusilla kuoseilla ja väreillä, joilla on mahdollista luoda niin perinteisiä kuin persoonallisempiakin tiloja. Valikoimasta löytyy niin marmori-, kivi- ja betonikuoseja, sekä kaakeli-, puu- ja vuosisadan vaihteesta tuttuja kuoseja. Olemme myös lisänneet valikoimaan tehosteseiniä, joilla on helppo luoda persoonallisempiakin tiloja. Tehosteseinät voidaan asentaa joko yhdelle seinälle tai koko huoneen ympäri. Märkätilamallistoon on myös lisätty valikoima iQ-lattioita, jotka sopivat loistavasti Aquarelle-seinien kanssa.

Kylpyhuoneelle asetetaan korkeat vaatimukset. Sen täytyy olla tyylikäs, kestävä, käytännöllinen, helppohoitoinen, hygieeninen sekä hintansa arvoinen. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että se on vesitiivis. Kaiken tämän saat valikoimamme uudella märkätilamallistolla.

Uuteen mallistoon kuuluu niin lattia- kuin seinänpäällysteitä, joilla on mahdollista luoda juuri sellaisen kylpyhuoneen joka miellyttää omaa silmää. On se sitten klassinen tai modernimpi. Värejä löytyy niin perinteisestä valkoisesta ja harmaasta pehmeisiin pastelleihin.

Tässä esittelemme muutaman idean eri sisustustyyleistä.

Luonnonläheinen ja lämmin

Aito puulattia olisi ihana kylpyhuoneessa, mutta se ei ehkä olisi kaikkein käytännöllisin valinta. Luo luonnonläheinen ja lämmin tunnelma materiaalilla, joka on kestävä sekä vesitiivis. Tässä olemme yhdistelleet puukuvioisen lattian rauhallisilla valkoisilla seinillä. Samalla olemme tuoneet tilaan lämpöä luonnollisilla materiaaleilla ja kuivatuilla kasveilla.

Moderni ja tyylikäs

Mikäli modernimpi sisustus on mieleisempi, suosittelemme lattiaa suositusta iQ Surface –mallistostamme. IQ Surface on luotu yhteistyössä ruotsalaisen Note Design Studion kanssa ja se muistuttaa täplikästä terrazzo-kuosia. Värimaailmaltaan ne ovat elegantteja ja samalla myös hieman leikikkäitä. Ne sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat märkätilaan designlattian, joka on pitkäikäinen ja vesitiivis. Seinällä: Aquarelle Rustic Velvet Blush, joka muistuttaa hieman kalkittua seinää.

Vuosisadan vaihde

Harva sisustustyyli on yhtä ajaton kuin vuosisadan vaihde. Tässä kylpyhuoneessa olemme yhdistelleet romanttisen Nostalgia –seinänpäällysteen kivikuosisen lattian kanssa, luoden kontrastia materiaalien välille. Vuosisadan vaihteen tyyliin sopiva pesuallas ja hana viimeistelevät tyylin.

Nostalgia on saatavilla neljässä pehmeässä sävyssä. Dusty Green, Blush ja Linen löytyvät Rustic Velvet –sarjasta ja sopivat erityisesti Nostalgia –seinänpäällysteen kanssa. Harmaan betonilattian kanssa sopivat myös sävyt Blush ja White.

Ihana marmori!

Trendejä tulee ja menee, mutta tyylikäs marmori pitää aina pintansa. Valikoimastamme löytyy marmorikuoseja seinille ja lattioilla monissa eri väreissä: musta, valkoinen, harmaa, beige ja vihreä. Messinkisten yksityiskohtien kanssa saat luotua tilaan hieman luksuksen tuntua, tai valitse luonnonmateriaaleja kontrastien ja lämpimämmän tunnelman luomiseksi.

Teollistyylinen ja rustiikkinen

Mallistosta löytyy monia kauniita luonnollisia kivi- ja betonikuoseja, jotka sopivat rustiikkisen ja teollistyylisen sisustuksen ystäville. Yhdistele teollistyyliseen sisustukseen pehmeitä puisia yksityiskohtia.

Märkätilojen lattianpäällysteissä on kohokuvioitu pinta, jonka ansiosta ne näyttävät enemmän aidolta materiaalilta.

Kuvagalleria

Aiheeseen liittyvät mallistot