Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Variant Oak NATURAL
Akustiset lattiat | LVT-vinyylilankut

iD Click Ultimate 55 - Variant Oak NATURAL

iD Click Ultimate 55 on lukkopontillinen vinyylilankku integroidulla akustoivalla pohjalla ja 0,55 mm kulutuskerroksella. TEKTANIUM™-pintakerros luo lattialle mattapinnan, joka on erittäin kestävä ja sopii näin ollen korkean liikenteen tiloihin, kuten hotelleihin ja liiketiloihin. Lukkoponttijärjestelmän ja integroidun pohjan ansiosta lattia on helppo ja nopea asentaa. Vakaan rungon ansiosta lattia voidaan asentaa jopa 400 m² kokoisiin tiloihin ilman liikuntasaumoja.

iD Click Ultimate 55 on saatavilla viidessä koossa ja 43:ssa kauniissa puu- ja kivikuosissa. 16 kuosia on saatavilla nopealla toimituksella, sillä ne varastoidaan Ruotsissa. Muut kuosit ovat tilaustuotteita. Kaikki iD Click Ultimate 55:n kuosit ovat myös saatavilla iDClick Ultimate 70 -mallistossa, jossa on 0,70 mm kulutuskerros ja käyttöluokka 34. iD Click Ultimate 70 on tilaustuote. Tarkemmat tiedot iD Click Ultimate 70 -mallistosta saat paikalliselta Tarkett-myyntiedustajaltasi.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Kokonaispaksuus: 6,50 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,55 mm
Lankku (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 6.41 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iD Click Ultimate 55 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate on modulaarinen vinyylilattia sisäänrakennetulla akustoivalla pohjalla laatta- ja lankkumuodossa. Uniikki TEKTANIUM™-pinta tekee lattiasta erittäin kestävän kulutukselle ja antaa ultramatan ulkonäön. Mallisto sopii erinomaisesti moniin erilaisiin tiloihin – asunnoista vaativampiin ja enemmän liikennöityihin tiloihin, kuten toimistoihin, hotelleihin, hoivakoteihin, kouluihin ja liiketiloihin. 

iD Click Ultimate
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Click Ultimate 55