Tarkettin vinyylilattia

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate on modulaarinen vinyylilattia sisäänrakennetulla akustoivalla pohjalla laatta- ja lankkumuodossa. Uniikki TEKTANIUM™-pinta tekee lattiasta erittäin kestävän kulutukselle ja antaa ultramatan ulkonäön. Mallisto sopii erinomaisesti moniin erilaisiin tiloihin – asunnoista vaativampiin ja enemmän liikennöityihin tiloihin, kuten toimistoihin, hotelleihin, hoivakoteihin, kouluihin ja liiketiloihin. 

Sisäänrakennettu akustoiva pohja pienentää askelääniä jopa 19 dB, mikä on enemmän, kuin monissa muissa kovissa lattiaratkaisuissa. iD Click Ultimate on sopiva valinta suuriin tiloihin, sillä lattia voidaan asentaa jopa 400 m²:n tiloihin ilman liikuntasaumoja. Lattia kestää myös suuria lämpötilanvaihteluita +10°C ja +60°C välillä.  

iD Click Ultimate valmistetaan Tarkettin tehtaassa Euroopassa ja 16 kuosia varastoidaan Ruotsissa. Muut kuosit ovat tilaustavaraa. Valikoidut kuosit on saatavilla myös Tarkettin muissa iD-malliston tuotteissa erilaisilla asennustavoilla ja tuoteominaisuuksilla. 

iD tarkoittaa ”Intelligent Designia” ja kuvastaa vinyylilattioiden uuden suunnittelun aikakautta, jossa kuvion ja pinnan painotekniikka ovat keskipisteenä. iD Click Ultimaten kuosit on jaettu kolmeen suunnitteluperheeseen; Naturals, Authentics ja Classics. Painotekniikkana hyödynnetään digitaalista painotekniikkaa, kohokuviointia sekä perinteistä syväpainotekniikkaa, jotka luovat luonnollisia kuoseja. 

Tarkettin vinyylilattia

Naturals

Suoraan luonnon laadukkaimmista raaka-aineista inspiraationsa saaneet Naturals-kuosimme toteutetaan digitaalisella painotekniikalla ilman kuvion toistumista jopa 12 m²:n alueella.

Authentics

Authentics-mallit kohokuvioidaan. Tässä tekniikassa tehosteet kaiverretaan lankkuihin ja laattoihin. Kohokuvioidut puun syyt korostavat täydellisesti digitaalista painatusta, mikä auttaa luomaan entistäkin realistisemman vaikutelman.

Classics

Perinteinen syväpainotekniikka on kestänyt aikaa jo vuosikymmenien ajan. Classics-kuoseissa esiintyvät arvostetuimmat materiaalit ja harmoniset värisävyt.

iD Click Ultimate

1. TEKTANIUM™-pinta: ultramatta pinta erinomaisella kulutuksenkestolla. 
 
2. Laaja valikoima puu- ja kivikuoseja, jotka valmistetaan digitaalisella painotekniikalla, kohokuvioinnilla sekä perinteisellä syväpainotekniikalla. 

3.  RCC+ -teknologian ansiosta lattialla on vahva komposiittirunko. Lattia voidaan asentaa suuremmille alueille mittapysyvyytensä ansiosta. 

4.  Integroitu akustoiva pohja pienentää askelääniä jopa 19dB. 

5.  GenClick®-lukkoponttijärjestelmä mahdollistaa liimattoman asennuksen. Lattia voidaan asentaa suoraan olemassa olevalle aluslattialle, kunhan se on kova ja tasainen.

 

Kuvien galleria