Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Scandinavian Oak GREY
Akustiset lattiat | LVT-vinyylilankut | Circular Collection

iD Click Ultimate 55-70 - Scandinavian Oak GREY

iD Click Ultimate on LVT-lattia lankku- ja laattamuodossa. Siinä on erinomainen kulutuksenkesto sekä uniikki askelääntä vaimentava ominaisuus. Lattia voidaan asentaa melkein minkä tahansa jo olemassa olevan alustan päälle. Tämän takia iD Click Ultimate on loistava valinta remontteihin.

Lattia sopii kovan liikenteen tiloihin 0,70 mm kulutuskerroksen ansiosta. Vakaan rungon ansiosta lattia voidaan asentaa jopa 400m² kokoisiin tiloihin. iD Click Ultimate löytyy kuudessa muodossa ja 21:ssä kuosissa. 14 kuosia iD Click Ultimate 70:ä löytyy varastosta. Muut kuosit ovat tilaustavaraa niin iD Click Ultimate 55 & 70 malleissa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Kokonaispaksuus: 6,50 mm
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Viistetyt reunat: 4 sides micro bevels
Lankku (2 tuotenumero)

Total Carbon Footprint (recycling)

 6.41 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iD Click Ultimate 55-70 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Lattiat kauppoihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin

Tarkettin ftalaatiton vinyylilattiamallisto iD Click Ultimatessa on hyvät akustoivat ominaisuudet. Sillä on myös loistava kestävyys sekä antaa tyylikkään ilmeen. Mallisto uusitaan 21:llä uudella kuosilla, viidellä uudella muodolla, korkeammalla sietokyvyllä staattisiin ja painaviin kuormiin ja on jatkossakin kehittynein vinyylilattiavaihtoehto jäykällä komposiittirungolla.

Lattiat kauppoihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Click Ultimate 55-70