Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Verso AC13 9095
Tekstiililattia – laatat

DESSO Verso - Verso AC13 9095

DESSO® Verso nykyaikaisissa väreissä. Minimalistinen skandinaavinen muotoilu luo rauhallisen ilmapiirin sisustukseen ja on kestävä vaihtoehto kaikenlaisiin toimistoihin.Mallisto on suunniteltu nykyaikaisen toimiston tarpeisiin. Se sisältää 8 neutraalia sävyä ja 4 tehosteväriä, jotka ovat saaneet innoituksensa tyylipuhtaista teollisista elementeistä. Malliston tuotteilla on hopeatason Cradle to Cradle® -sertifiointi ja DESSO EcoBase -tausta.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva DESSO Verso -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

DESSO Verso – päivitetty uusilla nykyaikaisilla väreillä

Malliston väripaletissa on 8 neutraalia sävyä ja 4 tehosteväriä, jotka vaihtelevat maanläheisistä vihreistä ruosteisiin punaisiin. Jokainen sävy tuo mieleen käsittelemättömät ja rouheat elementit, kuten betonin, teräksen ja kiven.

 DESSO Verso – päivitetty uusilla nykyaikaisilla väreillä

Kestävä ratkaisu

DESSO Verso -tuotteilla on hopeatason Cradle to Cradle® Silver -sertifiointi ja DESSO EcoBase -tausta. Mallistossa käytetty lanka ja tausta sisältävät 56 % kierrätettyä materiaalia, mikä tekee siitä tyylikkään ja kestävän ratkaisun.

    Kestävä ratkaisu
    Tekniset tiedot
    Lue lisää DESSO Verso