Minimalistinen ja moderni tekstiililattia toimistoon | DESSO Verso

Minimalistinen ja moderni tekstiililattia toimistoon | DESSO Verso

Uudet modernit värit – Tekstiililaatat toimistoon

DESSO Verso on päivitetty uusilla moderneilla väreillä, jotka on kehitetty erityisesti Pohjoismaiden markkinoille. Mallistossa on kaikkea maanläheisistä vihreistä ruosteenpunaisiin sävyihin. DESSO Verso sopii täydellisesti nykyaikaiseen työympäristöön minimalistisen muotoilunsa ansiosta. 

Malliston suunnittelussa on pidetty mielessä nykyaikaiset toimistot, joissa teollisten tilojen rouheus saa luoda tunnelmaa erilaisiin tiloihin. DESSO Verso sisältää 12 eri väriä, joista 8 on neutraaleja sävyjä ja 4 tehostevärejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa tyylikkään teollisista elementeistä, kuten betonista, teräksestä ja kivestä. 

DESSO Verso -tekstiililaattojen suuri etu on helppohoitoisuus ja kitkattomuus. Lattia ei aiheuta vastusta, kun sen päällä rullataan esimerkiksi toimistotuolia tai siirretään huonekalua.

Tutustu koko mallistoon täällä.

Malliston laaja värivalikoima:

Kestävä valinta kaikenlaisiin toimistoihin

DESSO Verso on Cradle to Cradle® Silver -sertifioitu, ja siinä on vakiona DESSO EcoBase -tausta ja PA6-lanka. Mallisto sisältää 57 % kierrätettyä materiaalia langassa ja taustapuolessa, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun. 

Lue lisää Cradle to Cradle -sertifioiduista tuotteistamme.

Asennus

DESSO Verson lyhyen mikronukan vuoksi se asennetaan shakkikuvioon, koska muuten laattojen väliin voi jäädä näkyviä saumoja. Tekstiililaattojen koko on 50 x 50 cm, ja niitä voidaan käyttää yhdessä muiden tekstiililaattojemme kanssa. Voit yhdistää ne myös LVT-lattioihimme, joten suunnittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toimistojen tekstiililattiat
Toimistojen tekstiililattiat

Tarkettin Desso-tekstiililattiat valitaan nykyään akustiikan, ilmanlaadun, kestävyyden ja esteettisten ominaisuuksien vuoksi.

Tuotteet