Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Stratos A138 7063
Tekstiililattia – laatat | Kierrätettävät tekstiililattiat | Circular Collection

Stratos - Stratos A138 7063

Stratos on yksi valikoimamme suosituimpia tekstiilimattoja. Valikoimaan kuuluu kaksi väriskaalaa, joissa on perinteinen tekstiilimaton ulkonäkö. Stratos-mallistoon kuuluu 24 eri väriä, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta ja kierrätettävästä Econyl®-nylonista. Stratos soveltuu loistavasti tiloihin, joissa on paljon liikennettä ja ne voidaan myös yhdistellä Stratos Blocksien kanssa, mielenkiintoisten visuaalisten yksityiskohtien luomiseksi.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Textile floor coverings
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Kova
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Stratos -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks - nyt entistä ympäristöystävällisempi

Suosittu Stratos-mallistomme on päivitetty uudella raikkaalla väripaletilla ja on tullut osaksi meidän kestävän kehityksen työtämme. Desso Stratos ja Desso Stratos Blockseissa on nyt Ecobase®-tausta sekä Econyl®-lanka vakiona. Tämä tarkoittaa, että mallisto on nyt linjassa meidän kestävän kehityksen ja kierrätyksen strategian kanssa.

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks
Tekniset tiedot
Lue lisää Stratos