Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Essence Structure AA92 9521
Tekstiililattia – laatat

Essence Structure - Essence Structure AA92 9521

DESSO Essence Structure -tekstiililaattojen avulla saadaan lattiaan yhtenäinen, päättymätön kuviointi. Kivipesty ilme on luotu vaaleiden ja tummien sävyjen kontrastien avulla.Mallistossa on seitsemän neutraalia sävyä kuten beige ja harmaa - ne luovat hienovaraisen mutta kiintoisan efektin. Viidessä kuosissa on rohkeita ja eläviä värejä kuten sininen, keltainen, oranssi ja vihreä.Jokainen Essence Structuren 12 väristä voidaan helposti yhdistää DESSO Essence, Essence Stripe ja Essence Maze -mallistojen kanssa. Näin saadaan lähes loputtomasti designvaihtoehtoja.Essence Structure on erinomainen akustoiva lattia julkisiin tiloihin kuten toimistoon.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (2 tuotenumero)
Valitse sopiva Essence Structure -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Desso Essence -tekstiililattiamallistot

Kulutusta kestävät ja toiminnalliset DESSO Essence -tekstiililattiat on luotu yhdisteltäviksi keskenään. Tekstiililaatat ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä ja niillä on hyvä hinta-laatu-suhde. Tutustu laajaan mallistoon ja yhdistele kuten haluat! 

Laadukas Desso-tekstiililaatta toimiston lattiassa
Tekniset tiedot
Lue lisää Essence Structure