DESSO Essence-mallistot - yhdistele kuten haluat!
DESSO Essence-mallistot - yhdistele kuten haluat!

Desso Essence-tuoteperhe

Kulutusta kestävät ja erittäin toiminnalliset DESSO Essence -mallistot on luotu yhdisteltäviksi keskenään. Essence-mallistojen lattioissa on erittäin hyvä hinta-laatu-suhde. Tutustu ja yhdistele kuten haluat! 


Essence

DESSO Essence-mallistoja on neljä: Essence, Essence Stripe, Essence Structure ja Essence Maze. Värejä on yhteensä 31 ja mallistoja voi yhdistellä keskenään. Tämä luo mahdollisuuksia kokeilla ja luoda erilaisia ratkaisuja esimerkiksi toimiston lattiaan. 

Essence Maze

DESSO Essence Maze -tekstiililattiassa on upea geometrinen kuvio ja laattojen avulla on mahdollista tehdä 12 möjliga väriyhdistelmää. Kuosit voi yhdistää yksiväristen DESSO Essence -tekstiililaattojen kanssa ja laatat voidaan asentaa satunnaisessa järjestyksessä jolloin saadaan ilmeikkään luova lattia.

Essence Stripe

DESSO Essence Stripe on suunniteltu julkisiin tiloihin, ja sen avulla voida luoda nuorekkaan ilmeikkään lattian esimerkiksi toimistoon. Lineaarinen kuosi ja 12 värin paletti, joita voidaan täydentää muilla Essence-perheen kuoseilla.
 

Essence Structure

DESSO Essence Structure -kuoseissa on orgaaninen ilmaisu. Kivipesty ilme on luotu vaalean ja tumman kontrasteilla. Mallistossa on 12 kivipestyä väriä, laattojen koko on kätevä 50 x 50 cm tai tyylikäs 100 x 25 cm. Myös näitä voi yhdistellä muiden Essence-lattioiden kanssa.

Aiheeseen liittyvät mallistot
Saatat olla kiinnostunut myös näistä
Kestävä kehityksemme - Tarkett
Kestävä kehityksemme - "Doing Good. Together.”

Me Tarkettilla uskomme, että voimme yhdessä tehdä asioita, joilla on positiivinen vaikutus sekä ihmisiin että ympäristöön mm. valmistamalla lattioita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.

Tarkettin urheilulattiat, Omnisports Pureplay - huippulattia urheiluun
Urheilulattiat

Mistä tunnistaa hyvän urheilulattian? Tarkettin määritelmän mukaan hyvä urheilulattia vähentää loukkaantumisriskiä, kestää kovaa kulutusta, ja sen hoitokustannukset ovat alhaiset koko elinkaaren ajan.