Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Essence Stripe AA91 7003
Tekstiililattia – laatat

Essence Stripe - Essence Stripe AA91 7003

DESSO Essence Stripe -tekstiililaattojen lineaarisessa designissa on nuorekasta leikkisyyttä. Raitojen paksuus vaihtelee, ja malliston väripaletissa on upeat värit.Matala nukka toimii hyvin julkisissa tiloissa, ja sävyissä löytyy neuraaleja vaihtoehtoja kuten antrasiitti, harmaa, beige ja seitsemän elävää sävyä: punainen, oranssi, sininen ja lila. Jokainen 12 väristä voidaan helposti yhdistää DESSO Essence, Essence Maze tai  Essence Structure -mallistojen lattioiden kanssa, näin saadaan lähes rajaton määrä suunnitteluvaihtoehtoja. Erinomainen akustoiva toimiston lattia, jolla on hyvä hinta-laatu-suhde.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Laatta (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Essence Stripe -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Desso Essence -tekstiililattiamallistot

Kulutusta kestävät ja toiminnalliset DESSO Essence -tekstiililattiat on luotu yhdisteltäviksi keskenään. Tekstiililaatat ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä ja niillä on hyvä hinta-laatu-suhde. Tutustu laajaan mallistoon ja yhdistele kuten haluat! 

Laadukas Desso-tekstiililaatta toimiston lattiassa
Tekniset tiedot
Lue lisää Essence Stripe