Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Essence
Kuosi
Tekstiililattia – laatat

Essence

DESSO Essence on kulutusta kestävä ja tyylikäs tekstiililaatta, jolla on erittäin hyvä hinta-laatu-suhde. Mallistossa on 31 väriä, ja kuoseja voi yhdistellä täydellisesti DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure ja DESSO Essence Maze -mallistojen kanssa. Lattioilla voi luoda ainutlaatuisia ja upeita designratkaisuja eri tiloihin. Neutraalien ja tyylipuhtaiden värien yhdistelmillä sekä sileiden, minimalististen struktuurien avulla voi suunnitella tyylikkäitä tekstiililattioita julkisiin tiloihin. Tuftattu tekstiililaatta. Koko 50 x 50 cm. Käyttöluokka 33 julkisiin tiloihin. Pysyvästi antistaattinen.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Tekstiililattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 33 Heavy
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Laadun- ja ympäristöhallinnan sertifikaatit: ISO 14001
Neulatiheys: 1/10"
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Essence -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Desso Essence -tekstiililattiamallistot

Kulutusta kestävät ja toiminnalliset DESSO Essence -tekstiililattiat on luotu yhdisteltäviksi keskenään. Tekstiililaatat ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä ja niillä on hyvä hinta-laatu-suhde. Tutustu laajaan mallistoon ja yhdistele kuten haluat! 

Laadukas Desso-tekstiililaatta toimiston lattiassa
Tekniset tiedot
Lue lisää Essence