Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
TAMMI CLASSIC Ruutulauta
Puulattiat/parketit

Noble - TAMMI CLASSIC Ruutulauta

Noblen kauniit ruutukuviot ovat kunnianosoitus historialliselle käsityöperinteelle ja sisustussuunnittelun uusimmille tuulille. Noble-lattian puusauvat valitaan huolellisesti ja käsitellään lopuksi öljyvahalla tai suojaavalla lakalla. Lisäksi monet lattioista on harjattu kuvion vahvistamiseksi entisestään. Noble on saatavana kolmessa muodossa: klassisina ruutulautoina sekä pieninä ja suurina ruutuina. Tutustu myös Grace-mallistoomme, josta löydät lisää ruutulautoja ultramattaisella pinnalla.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pintakäsittely: Proteco Natura -mattalakka
Pinta-ala per laatikko: 2,340 m²
Kokonaispaksuus: 16 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 3,5 mm
Paino: 9 kg/m²
Lankku (1 tuotenumero)

Hiilijalanjälki (Cradle to Gate)

 -3.11 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva Noble -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Noble