Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Noble
Kuosi
Puulattiat/parketit

Noble

Noblen kauniit ruutukuviot ovat kunnianosoitus historialliselle käsityöperinteelle ja sisustussuunnittelun uusimmille tuulille. Noble-lattian puusauvat valitaan huolellisesti ja käsitellään lopuksi öljyvahalla tai suojaavalla lakalla. Lisäksi monet lattioista on harjattu kuvion vahvistamiseksi entisestään. Noble on saatavana kolmessa muodossa: klassisina ruutulautoina sekä pieninä ja suurina ruutuina. Tutustu myös Grace-mallistoomme, josta löydät lisää ruutulautoja ultramattaisella pinnalla.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Muoto: Lankku 192 x 2028 mm, Lankku 190 x 2280 mm
Pinta-ala per lava: 81,9 m², 91 m²
Nettopaino: 9 kg
Luonne: Eloisa, Rauhallinen
Latin Name: Quercus Robur & Quercus Petraea

Hiilijalanjälki (Cradle to Gate)

 -3.11 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Noble -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Noble