Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Granit CLAY 0329
Homogeeniset muovimatot | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat

iQ Granit - Granit CLAY 0329

iQ Granit on kestävä, joustava ja helppo asentaa. Mallisto on nyt saanut modernimman ilmeen vaaleammilla sävyillä sekä hienostuneilla yksityiskohdilla. iQ Granitia on täydennetty Sense-kuoseilla, joilla on harmoninen ja dementiaystävällinen design.

Mallistossa on 50 väriä ja niitä voi yhdistellä iQ Eminent-malliston kuosien kanssa. iQ Granit-mallistossa on värikoordinoituja ratkaisuja joissa on askeläänten vaimennus, turvalattioita sekä sähköä johtavia lattioita. Kaikki Tarkettin homogeeniset vinyylilattiat ovat ftalaatittomia, ja niiden VOC-päästöt ovat erittäin alhaiset, alle mitattavan rajan, TVOC < 10 µg/m³ 28 päivän jälkeen.

iQ Granit voidaan tilata biomääritetyllä vinyylillä. Tämä tarkoittaa, että fossiilinen öljy korvataan valmistuksessa biopohjaiseen raaka-aineeseen massataseperiaatteen mukaisesti.

Pitkä elinkaari ja erinomainen kulutuksen kesto. Lattiat ovat helppoja ja taloudellisia hoitaa, ja pinta voidaan kuivakiillottaa uudenveroiseksi. iQ Granit on täydellinen valinta julkisiin tiloihin kuten sairaaloihin ja kouluihin. iQ-lattioita käytetään nykyään myös paljon liiketiloissa sekä toimistoissa.

iQ Granit voidaan tilata biomääritetyllä vinyylillä. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistuksessa käytetään fossiilisen öljyn tilalla biopohjaista raaka-ainetta massataseen periaatteen mukaisesti. Rullatavaran tuotenumero on 21144 ja laattojen 21145. Tuotenumeroiden perään lisätään alkuperäisen tuotenumeron kolminumeroinen värikoodi.

Lattia voidaan kierrättää uusien lattioiden raaka-aineeksi. Tutustu kierrätettäviin lattioihimme Circular Collection -mallistossa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Homogeeninen vinyylilattianpäällyste
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Pintakäsittely: Uusi iQ PUR
Rulla (1 tuotenumero)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 3.83 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iQ Granit -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

iQ Granit & iQ Eminent - Klassinen ja edistyksellinen

Iq-sarjasta on nyt tilattavissa kaksi biomääritettyä vinyyliä sisältävää mallistoa lisää.
Iq granit ja iq eminent ovat varhaisia iq-mallistoja, joita tarkett on valmistanut ruotsissa 80-luvulta lähtien. Iq-lattiat on kehitetty vastaamaan sairaaloiden korkeita hygienia- ja turvallisuusvaatimuksia. Iq granit ja iq eminent, sarjan toinen ja kolmas mallisto, kehitettiin vastaamaan toiveisiin monipuolisista ja tarpeisiin soveltuvista kuoseista. Tämän kehityksen ansiosta iq-lattioita nähdään nykyään esteettisesti korkean profiilin ympäristöissä, kuten toimistoissa, myymälöissä ja kodeissa.  

iQ Granit & iQ Eminent | Klassinen ja edistyksellinen
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Granit