Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Raw Concrete DARK GREY
Märkätilan tuotteet | Seinänpäällysteet

Aquarelle-boordit - Raw Concrete DARK GREY

Seinänpäällyste on 2 metriä korkea, joten sitä on täydennettävä boordilla katonrajassa. Boordeja löytyy monissa tapauksissa samoissa kuoseissa kuin seinänpäällysteet. Mikäli ei löydy, niin voit valita mieleisesi kuosin tai kokovalkoisen, esimerkiksi jos katto on valkoinen. Boordi ja seinänpäällyste valmistetaan eri aikaan, tämän takia niissä saattaa olla sävyeroja.

Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain valtuutettu ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Vinyyliseinänpäällyste rullalla
Kokonaispaksuus: 0,92 mm
Paino: 1500 g/m²
Kulutuskerroksen paksuus: 0,12 mm
Pintakäsittely: TopClean XP
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Aquarelle-boordit -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto

Lanseeraamme päivitetyn Aquarelle-malliston uusilla kuoseilla ja väreillä, joilla on mahdollista luoda niin perinteisiä kuin persoonallisempiakin tiloja. Valikoimasta löytyy niin marmori-, kivi- ja betonikuoseja, sekä kaakeli-, puu- ja vuosisadan vaihteesta tuttuja kuoseja.

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-boordit