Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Royal Marble LIGHT BEIGE
Märkätilan tuotteet | Seinänpäällysteet

Aquarelle-seinät märkätiloihin - Royal Marble LIGHT BEIGE

Valikoimamme märkätilojen seinänpäällysteillä voi luoda selkeitä tyylisuuntauksia, riippumatta siitä, haluatko luoda ajattoman klassisen tyylin, rustiikkisen ja teollistyylisen tilan, hyödyntää luonnollisia värejä tai modernin ympäristön. Värejä ja kuoseja löytyy aina pelkistetystä valkoisesta pehmeisiin pastelleihin ja marmorista betoniin ja kaakeliin, sekä kauniisiin vuosisadan vaihteen kuvioihin. Mallistosta löytyy myös tehosteseinät, jotka voidaan asentaa yhdelle seinälle tai vaikka koko huoneen ympäri.

Seinänpäällysteet asennetaan tavallisesti vaakasuoraan huoneen ympäri. Useimmiten näin saadaan luotua tiivis pinta vain yhdellä saumalla. Seinänpäällyste on 2 metriä korkea, joten sitä on täydennettävä boordilla katonrajassa.

Jos seinä on yli 2,5 metriä korkea, seinänpäällyste asennetaan pystysuuntaisina vuotina. Kaikki kuosit eivät kuitenkaan sovellu tällä tavalla asennettaviksi.

Päällysteet saa asentaa märkätiloihin vain valtuutettu ammattilainen. Muista sopia asentajan kanssa kuosin asennussuunta.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Vinyyliseinänpäällyste rullalla
Kokonaispaksuus: 0,92 mm
Paino: 1500 g/m²
Kulutuskerroksen paksuus: 0,12 mm
Pintakäsittely: TopClean XP
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva Aquarelle-seinät märkätiloihin -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto

Lanseeraamme päivitetyn Aquarelle-malliston uusilla kuoseilla ja väreillä, joilla on mahdollista luoda niin perinteisiä kuin persoonallisempiakin tiloja. Valikoimasta löytyy niin marmori-, kivi- ja betonikuoseja, sekä kaakeli-, puu- ja vuosisadan vaihteesta tuttuja kuoseja.

Täysin uudistettu Aquarelle-märkätilamallisto
Tekniset tiedot
Lue lisää Aquarelle-seinät märkätiloihin