Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Segno
Kuosi
Puulattiat/parketit

Segno

Uusi parkettimallistomme Segno koostuu oikeasta ja vasemmasta laudasta, joiden avulla voidaan tehdä monia erilaisia kuvioita. Parketti voidaan asentaa perinteisen kalanruodon lisäksi usealla innovatiivisella tavalla. Vasenta ja oikeaa lautaa voi tilata myös eri määrät, ja luoda oman räätälöidyn kuvion. Tässä parketissa pääsee upeasti oikeuksiinsa tammipuun luonnollinen ulkonäkö, jota korostavat oksanjäljet ja puun syykuvio. Pehmeä harjauskäsittely ja öljyvaha tekevät lattian pinnasta kauniin pehmeän ja elävän. Segno-parketti sopii kodin lisäksi julkisiin tiloihin kuten myymälän, hotellin tai toimiston lattiaan.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pintakäsittely: Hardwax Oil
Real Wood: Kyllä
Kokonaispaksuus: 11 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 3,50 mm
Neliöpaino: 7,2 kg/m²
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Segno -muoto tästä
0 vaihtoehto

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Uuden Segno-mallistomme myötä nostamme tammiparketin seuraavalle tasolle. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä uuden designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Asennusehdotuksia Segno-sauvaparketille

Mikäli etsit lattiaa, jossa on sitä jotain, olet löytänyt sen oikean. Segno on kaunis puulattiamallisto, jolla voit luoda lukuisia erilaisia kuvioita sen modulaarisuuden ansiosta. Laudat on valmistettu skaalaan 1:5, jossa viisi lyhyttä sivua voidaan asentaa laudan pitkään sivuun.

Asennusehdotuksia Segno-sauvaparketille
Tekniset tiedot
Lue lisää Segno