Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Parketin uusi designkonsepti - kalanruotokuvio

Klassista designia uudessa muodossa - kalanruotoparketti

Uuden Segno-mallistomme myötä nostamme tammiparketin seuraavalle tasolle. Segnon muoto, laadukas materiaali ja upea pinnan viimeistely luovat yhdessä uuden designkonseptin, jolla voidaan tehdä täydellinen lattia lähes mihin tilaan tahansa. Segnon avulla voi tehdä klassisen kalanruotoparketin arvohuoneiston lattiaan tai ainutlaatuisen kuvion moderniin, arkkitehdin suunnittelemaan omakotitaloon tai toimistoon.

Luo persoonallinen ja luova ilme

Uusi mallisto puhuttelee arkkitehtejä ja kodin sisustajia, ja mahdollistaa oman luovan ilmeen suunnittelun. Segnon designkonseptin avulla voi tehdä juuri haluamansa kuvion lattiaan, jolloin tila saavuttaa täyden potentiaalinsa. Segnoa voi käyttää sekä kodeissa että julkisissa tiloissa kuten myymälät, liiketilat, hotellit ja toimistot.

Viisi kaunista sävyä

Segnosta voi tehdä monia eri kuvioita. Klassinen kalanruotoparketti tehdään kahdesta eri laudasta: oikea ja vasen. Lautoja voi tilata myös räätälöidyn määrän, ja suunnitella oman kuvion. Eri värisiä lautoja yhdistelemällä voi luoda lähes loputtomasti erilaisia kuvioita lattiaan. Segno-parketissa on viisi eri värivaihtoa, jotka on otettu suositusta Heritage-parkettimallistosta. 

Lautojen vaihteleva suunta yhdistettynä puun kevyesti harjattuun ja öljyvahalla luonnolliseksi käsiteltyyn pintaan luovat dynaamisen ja visuaalisen efektin, joka vahvistaa puulattian luonnonkaunista ja elävää ilmettä.  Laudat ovat 120 mm leveitä, 600 mm pitkiä ja 11 mm paksuisia.

Kuvagalleria