Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Acczent Platinium 100
Kuosi
Heterogeeniset muovimatot

Acczent Platinium 100

Acczent Platinium on erittäin kestävä heterogeeninen lattianpäällyste. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen tasapainon äänenvaimennusominaisuuksien ja painaumien kestävyyden välillä. Acczent Platinium on käsitelty Tektanium®-pinnalla äärimmäisen kestävyyden ja kustannustehokkaan ylläpidon varmistamiseksi.  Vahvan rakenteensa ansiosta lattia kestää kovaa kulutusta ja on siksi erinomainen valinta kouluihin, sairaanhoidon tiloihin, sekä kovan kulutuksen liiketiloihin. Mallistossa on 35 eri kuosia ja värivaihtoehtoa. Saatavilla myös akustiikkaversio Tapiflex Platinium -mallistossa. Molemmat mallistot ovat ftalaattittomia.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Kokonaispaksuus: 2,45 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 1,02 mm

Hiilijalanjälki (Cradle to Gate)

 9.73 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva Acczent Platinium 100 -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää Acczent Platinium 100