Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Askelprofiili PVC - NM45 - Vaaleanharmaa
Asennustarvikkeet

Askelkulmalista PVC:tä - Askelprofiili PVC - NM45 - Vaaleanharmaa

Valikoimastamme löytyy askelkulmalistoja eri muodoissa ja ko’oissa. Askelkulmalistat ovat valmistettu muovista ja ovat joko kaarevia tai hieman kaarevia. Taivutuksen säde on 8R. Ne sopivat loistavasti yhteen valikoimamme homogeenisten sekä heterogeenisten muovimattojen kanssa ja ovat helppoja asentaa joustavan rakenteensa ansiosta.

Askelkulmalistoja löytyy myös terävällä reunalla, 2R:n taivutuksen säteellä rappusille, jotka ovat yli 16 cm korkeita. Valikoimastamme löyty myös alumiinisia askelkulmalistoja alueille, joissa on enemmän liikennettä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pituus: 0,30 m
Valitse sopiva Askelkulmalista PVC:tä -kuosi tästä
Tekniset tiedot
Lue lisää Askelkulmalista PVC:tä