Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
PVC-askelkulmalistat
Kuosi
Asennustarvikkeet

PVC-askelkulmalistat

Valikoimastamme löytyy askelkulmalistoja eri muodoissa ja ko’oissa. Askelkulmalistat ovat valmistettu muovista ja ovat joko kaarevia tai hieman kaarevia. Taivutuksen säde on 8R. Ne sopivat loistavasti yhteen valikoimamme homogeenisten sekä heterogeenisten muovimattojen kanssa ja ovat helppoja asentaa joustavan rakenteensa ansiosta.

Askelkulmalistoja löytyy myös terävällä reunalla, 2R:n taivutuksen säteellä rappusille, jotka ovat yli 16 cm korkeita. Valikoimastamme löyty myös alumiinisia askelkulmalistoja alueille, joissa on enemmän liikennettä.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Pituus: 3 m, 0,30 m
Kpl per laatikko: 10
Valitse sopiva PVC-askelkulmalistat -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniset tiedot
Lue lisää PVC-askelkulmalistat