Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Toro GREY 0101
Homogeeniset muovimatot | Sähköäjohtavat lattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Irtoasennettavat lattiat

iQ Toro SC - Toro GREY 0101

iQ Toro SC on sähköjohtava homogeeninen lattianpäällyste, jonka sähköinen resistanssi on 106 Ohm. Lattia on kehitetty elektroniikkateollisuuden ESD-alueille ja muille erityisalueille, joissa asennetaan, korjataan, säilytetään tai käytetään elektronisia laitteita ja vaaditaan johtavaa lattianpäällystettä.

Myös leikkaussaleihin, röntgenhuoneisiin, laboratorioihin, tietokonehuoneiisiin jne. Kevyt siivota ja taloudellinen hoitaa ilman vahaa tai hoitoaineita. Markkinoiden alhaisimmat elinkaarikustannukset. Liimataan tavallisella lattialiimalla, paitsi kupariteipin päälle laitetaan sähköäjohtava liima. Pinnassa sähköjohtava, vahva PUR-pinta. Väriyhteensopiva iQ Granit -malliston kanssa. Kuten Tarkettin muutkin homogeeniset muovilattiat, myös iQ Toro SC on ftalaatiton ja sen VOC-päästöt ovat erittäin alhaiset, alle mitattavan rajan, TVOC < 10 µg/m³ 28 päivän jälkeen.

Lattia voidaan kierrättää uusien lattioiden raaka-aineeksi. Tutustu kierrätettäviin lattioihimme Circular Collection -mallistossa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Pysyvästi sähköäjohtava, homogeeninen vinyylilattianpäällyste
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Pintakäsittely: Uusi iQ PUR
Rulla (1 tuotenumero)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 3.83 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iQ Toro SC -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Toro SC