Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tarkettin ympäristötyö
Nyt myös vanhat muovilattiat voidaan kierrättää
Uuden tekniikan avulla voimme poistaa lattioista liiman ja tasoitteet, ja kierrättää ne uusiksi lattioiksi.
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Kotisivu Homogeeniset muovimatot iQ Optima Optima Purple 0255
Homogeeniset muovimatot

iQ Optima - Optima Purple 0255

iQ Optiman ainutlaatuinen, lineaarinen kuosi on ollut suunnittelijoiden suosikki jo vuodesta 1984. Klassinen kuosi on aina ajankohtainen. Mallistossa on 64 väriä, jotka on jaettu kolmen eri kuosikuvion mukaan. Original on klassinen kuosi, joka sopii useimpiin julkisen tilojen lattioihin. Mono on tasainen kuosikuvio, jossa on vähän kontrastia ja sopii siksi rauhallisiin tiloihin kuten potilashuoneisiin. Essence-kuosissa on intensiivinen ja kontrastinen design, ja se sopii tiloihin, joissa liikutaan paljon. iQ Optima -lattiassa on nyt entistä parempi PUR-pinnoite, joka kestää erittäin hyvin tahroja ja esimerkiksi terveydenhoidossa käytettäviä kemikaaleja. Kaikki Tarkettin homogeeniset muovilattiat ovat ftalaatittomia, ja niiden VOC-päästöt ovat erittäin alhaiset. Pitkä elinkaari ja erinomainen kulutuksen kesto. Lattiat ovat helppoja ja taloudellisia hoitaa, ja pinta voidaan kuivakiillottaa uudenveroiseksi. iQ Optima on täydellinen valinta julkisiin tiloihin kuten sairaaloihin ja kouluihin.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
tuotetyyppi: Homogeeninen polyvinyylikloridilattianpäällyste (ISO 10581)
Luokitus julkisessa käytössä: 34 Erittäin kova
Luokitus teollisessa käytössä: 43 Kova
Kokonaispaksuus: 2 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 2 mm
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva iQ Optima -muoto tästä
0 vaihtoehto

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Optima