Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Optima LIGHT BLACK 0799
Homogeeniset muovimatot | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat

iQ Optima - Optima LIGHT BLACK 0799

iQ Optiman ainutlaatuinen, lineaarinen kuosi on ollut suunnittelijoiden suosikki jo vuodesta 1984. Klassinen kuosi on aina ajankohtainen. Mallistossa on 64  väriä, jotka on jaettu kolmen eri kuosikuvion mukaan. Original on klassinen kuosi, joka sopii useimpiin julkisen tilojen lattioihin. Mono on tasainen kuosikuvio, jossa on vähän kontrastia ja sopii siksi rauhallisiin tiloihin kuten potilashuoneisiin. Essence-kuosissa on intensiivinen ja kontrastinen design, ja se sopii tiloihin, joissa liikutaan paljon. iQ Optima -lattiassa on nyt entistä parempi PUR-pinnoite, joka kestää erittäin hyvin tahroja ja esimerkiksi terveydenhoidossa käytettäviä kemikaaleja. Kaikki Tarkettin homogeeniset muovilattiat ovat ftalaatittomia, ja niiden VOC-päästöt ovat erittäin alhaiset. Pitkä elinkaari ja erinomainen kulutuksen kesto. Lattiat ovat helppoja ja taloudellisia hoitaa, ja pinta voidaan kuivakiillottaa uudenveroiseksi. iQ Optima on täydellinen valinta julkisiin tiloihin kuten sairaaloihin ja kouluihin.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Homogeeninen vinyylilattianpäällyste
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Pintakäsittely: Uusi iQ PUR
Rulla (1 tuotenumero)
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 3.83 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iQ Optima -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Optima