Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
iQ Granit SD
Kuosi
Homogeeniset muovimatot | Sähköäjohtavat lattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat

iQ Granit SD

iQ Granit SD on homogeeninen puolijohtava vinyylilattia, jonka resistanssi maahan on 106-108 ohmia (puolijohtava). Soveltuu käytettäväksi staattiselta sähköltä suojatuissa tiloissa, kuten laboratorioissa tai leikkaussaleissa, sekä muissa tiloissa joissa käsitellään herkkiä elektronisia laitteita tai komponenttejä. Liimataan tavallisella lattialiimalla, paitsi kupariteipin päälle laitetaan sähköäjohtava liima. Lankahitsataan.

Väreiltään yhteensopiva muiden iQ Granit-tuotteiden kanssa. Kuten Tarkettin muutkin homogeeniset muovilattiat, myös iQ Granit SD on ftalaatiton ja sen VOC-päästöt ovat erittäin alhaiset, alle mitattavan rajan, TVOC < 10 µg/m³ 28 päivän jälkeen.

Lattia voidaan kierrättää uusien lattioiden raaka-aineeksi. Tutustu kierrätettäviin lattioihimme Circular Collection -mallistossa.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Pysyvästi sähköäpoistava, homogeeninen vinyylilattianpäällyste
Sideainepitoisuus: Tyyppi I
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 43 Kova
Pintakäsittely: Uusi iQ PUR

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 3.83 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse kuosi tilataksesi mallin
Valitse sopiva iQ Granit SD -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Granit SD