Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Granit LIGHT SAND 0323
Homogeeniset muovimatot | Akustiset lattiat | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Irtoasennettavat lattiat

iQ Granit Acoustic - Granit LIGHT SAND 0323

iQ Granit Acoustic on homogeeninen julkisten tilojen akustoiva muovilattia, jossa on vaahtopohja. Laajassa värivalikoimassa on ratkaisu kaikentyyppisiin sisustuksiin. Kokonaispaksuus 3,5 mm. Askeläänen parannusarvo noin 15 dB (ISO 717/2). iQ PUR -pintakäsittely. Saatavana 24:ssä värissä. Toimitettavissa myös muissa iQ Granit-malliston väreissä, kun tilaus on vähintään 3000m2/väri.iQ Granit Acoustic voidaan tilata biomääritetyllä vinyylillä. Tämä tarkoittaa, että fossiilinen öljy korvataan valmistuksessa biopohjaiseen raaka-aineeseen massataseperiaatteen mukaisesti.iQ Granit Acoustic voidaan tilata biomääritetyllä vinyylillä. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistuksessa käytetään fossiilisen öljyn tilalla biopohjaista raaka-ainetta massataseen periaatteen mukaisesti. Tuotenumero on 21156 ja perään lisätään alkuperäisen tuotenumeron kolminumeroinen värikoodi.Lattia voidaan kierrättää uusien lattioiden raaka-aineeksi. Tutustu kierrätettäviin lattioihimme Circular Collection -mallistossa.
Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Homogeeninen vinyylilattianpäällyste, jossa vaahtopohja
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Käyttöluokka teollisessa käytössä: 42 Normaali
Sideainepitoisuus: Tyyppi II
Kokonaispaksuus: 3,50 mm
Rulla (1 tuotenumero)
Valitse sopiva iQ Granit Acoustic -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Miksi valita Tarkettin iQ-lattia?

Niillä on hyvä kulutuksenkesto, kokonaistaloudellisuus, tahransietokyky, erinomaiset asennus- ja sisäympäristöominaisuudet - eikä designista tarvitse tinkiä.

Uusi lastensairaala ja Tarkettin homogeeninen muovilattia
Tekniset tiedot
Lue lisää iQ Granit Acoustic