Tukea ja palvelua
iQ-lattiat
Tarkettin homogeenisilla iQ-muovilattioilla on monta hyvää ominaisuutta: ne kestävät erinomaisesti kulutusta, naarmuja ja kemikaaleja. Niiden hoito on helppoa ja kustannustehokasta. iQ-lattiat on myös helppo asentaa, koska ne ovat joustavia ja taipuisia. ReStart-kierrätysohjelmamme ansiosta pystymme säästämään resursseja.
Dokumentit
Tutustu Tarkettiin
Luonnollisista raaka-aineista vuodesta 1898
Pienessä Narnin kaupungissa Italian Umbriassa on valmistettu Tarkettin linoleumlattiaa vuodesta 1898. Lue lisää linoleumlattioistamme.
-
Travertine CHALK
Akustiset lattiat | LVT-vinyylilankut | Kierrätettävät muovi- ja linoleumilattiat | Irtoasennettavat lattiat

iD Square - Travertine CHALK

iD Square on mallisto vinyylilaattoja, jotka useimmiten asennetaan uivana tarraliimalla. Mallisto on osa meidän Circular Collection –mallistoa, johon olemme keränneet kaikki omassa kierrätysjärjestelmässämme kierrätettävät lattiat. Me keräämme, kuljetamme ja kierrätämme lattiat käytöstä poiston jälkeen ja niistä tehdään raaka-aineita uusien lattioiden valmistukseen.

iD Square –mallistossa on 50 kuosia ja seitsemän eri muotoa, joita voi yhdistellä luovien tilojen luomiseksi. Värejä on helppo yhdistellä toisiinsa tai tehdä jännittäviä kuvioasennuksia sekä erilaisia alueita hyödyntäen esimerkiksi Desso-tekstiilimattoja.

iD Square on helppo ja nopea asentaa ja poistaa vahingoittamatta alustaa. Lattia vaimentaa myös ääniä ja sopii sen ansiosta hyvin toimistoihin tai hotelleihin.

Tuotteen ominaisuudet
Tekniset tiedot
Tuotetyyppi: Heterogeeninen vinyylilattianpäällyste
Käyttöluokka kotikäytössä: 23 Kova
Käyttöluokka julkisessa käytössä: 34 Very Heavy
Kokonaispaksuus: 4,50 mm
Kulutuskerroksen paksuus: 0,80 mm
Laatta (1 tuotenumero)

Kokonaishiilijalanjälki (kierrätys)

 6.17 kg CO2/m2

Projektini hiilijalanjälki
Valitse sopiva iD Square -kuosi tästä
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Haluatko pienentää projektisi hiilijalanjälkeä? Voit hyödyntää laskintamme arvioimaan projektisi hiilijalanjäljen sekä tavat, joilla sitä voi pienentää kierrättämällä.
Laske hiilijalanjälki
Hiilijalanjälkilaskuri - Tarkett
Tekniset tiedot
Lue lisää iD Square